Gem Rocks Anmeldelse | Spilleautomat fra Yggdrasil

Yggdrasil Gaming

Gem Rocks Spilleautomat Free SpinsGem Rocks Anmeldelse | Les mer om Spilleautomaten

I Gem Rocks fra Yggdrasil får du en spilleautomat med 6 hjul, 4 rader og absolutt ingen gevinstlinjer. Men det betyr selvsagt ikke at du ikke kan vinne her, neida, du har faktisk hele 4096 forskjellige måter å vinne på denne nydelig Video Sloten. Ny av året og med en utbetalingsprosent (Return To Player) på greie 96.20 % leverer Gem Rocks Spilleautomat på alle områder. Eller nesten alle, vi hos Norgesspilleautomater.com elsker våre Free Spins, men akkurat den bonus-funksjonen får du faktisk ikke. Men det betyr likevel ikke at du kommer til å mange noe som helst. I denne anmeldelsen av Gem Rocks Spilleautomat skal vi gjøre et skikkelig dypdykk og grave i hva du egentlig kan forvente deg av Spilleautomaten fra Yggdrasil. 

Selv om denne anmeldelsen bare såvidt har kommet i gang, er det vel ikke å legge skjul på at vi liker det vi ser, Free Spins eller ikke Free Spins. Gem Rocks så dagens lys i februar 2018 og har på kort tid rukket å bli populært hos både norske casinospillere og entusiaster fra andre land.  Selve temaet og historien i Gem Rocks Spilleautomat er enkelt og greit. Her handler det om firkantede steinblokker med edelstener (gem rocks på engelsk) som ikke spinner på et hjul, men faller på plass ved hjelp av tyngdekraften. Hele greia er meget gjennomtenkt og spillgleden er tatt vare på. Her er det som sagt ingen Free Spins eller Wilds, men med en rekke andre supre funksjoner og bonuser, er det heller ikke noe en savner voldsomt. I vår Gem Rocks-anmeldelse skal vi selvsagt gi deg et skikkelig innblikk i akkurat det.

Lyst til å prøve Gem Rocks Spilleautomat fra Yggdrasil? Klikk her og test det ut i dag.

 
 
 
 

Hvis du ikke allerede har skjønt det, så skal vi gi deg det inn med teskje. Vi synes Gem Rocks er en heidundranes god Spilleautomat, selv uten Free Spins og Wilds. I denne anmeldelsen av Spilleautomaten Gem Rocks skal vi skrive ned noen velvalgte ord om det du ønsker å vite om Video Sloten av Yggdrasil.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP) i Gem Rocks

Med en RTP (teoretisk utbetalingsprosent til en spiller) på 96.20% ligger Gem Rocks i det øvre sjiktet når det kommer til utbetalingsprosent hos Spilleautomater. Dette er ikke et tall som er et være eller ikke-være for dine gevinstmuligheter, men det er likevel såpass viktig at du alltid bør sjekke dette, selv før du finner ut om Spilleautomaten tilbyr Free Spins eller andre spennende Bonusfunksjoner. Enkelt forklart er dette en indikasjon på hvor mye du får igjen av innsatsen din – gjennomsnittlig beregnet. Skulle du for eksempel satse 100 kroner sier RTP i dette tilfellet at du skal få igjen 96 kroner og 20 øre per spilte runde. Nå er det selvsagt ikke så enkelt da. Gevinstene kan komme i ulike intervaller og størrelsen er forskjellig, men nå det et er spilt et visst antall ganger, så skal mye av innsatsen være betalt tilbake.

Gem Rocks har ikke oppgitt noe tall på den Gjennomsnittlige Gevinstfrekvense, men som regel ligger denne på mellom 15 og 30%, noe som gir utbetalinger ca. 1 av hver 3. til 5. runde.

 
 
10bet Velkomstbonus Opptil 3000 kroner & 30 Free Spins Gå til 10Bet
 
 

Gem Rocks Spilleautomat | Bonus og funksjoner

Temaet i Gem Rocks har vi allerede vært kort inne på. Her handler det om store steiner som faller fra himmelen og på plass. Noen steiner går i lufta (som eksploderer) og noen er verdt mer enn andre steiner. Oppsiktsvekkende er det at du som sagt ikke finner en eneste Free Spin, som vi selvsagt synes er litt leit, men det glemmer du egentlig ganske så kjapt når du først begynner å spille.

Gem Rocks Spilleautomat har 6 rader med disse verdifulle steinblokkene. Disse skal fylles opp horisontalt og det fylles på nye steiner hvis du vinner. Hvordan? Jo, de gevinstgivende steinene eksploderer og gir plass til nye.

I Gem Rocks kan du spille for mellom 1 krone og 500 kroner per spinn. For å stikke avgårde med de store gevinstene må du kjøre maksinnsats, men spenningen kan være like bra om du går for mindre i innsats også.

For å dra inn en gevinst så må du få tre like symboler på rad fra venstre. Skulle du være så heldig å få en “monsterstein” som en del av gevinsten din, er du heldig. Med disse i spill, så er det duket for de virkelig store gevinstene.

  • 2 gevinster på rad gir deg en 2×2 «Monster Rock» i spillet
  • 5 gevinster på rad gir deg en 3×3 «Monster Rock» i spillet
  • 9 gevinster på rad gir deg en 4×4 «Monster Rock» i spillet

Oversikten over betyr at du får fra 2×2 til 4×4 symboler i klynge. Jo større blokk, jo større er sjansen for gevinst.

 

Gem Rocks Spilleautomat | Free Spins Bonus og Wilds

Nei, det er dessverre ingen Free Spins eller Wilds i Gem Rocks, men du finner en type Jackpot-gevinst i Super Mega Big Win, der det dukker opp en Gem Rocks-figur på skjermen. Smeller du til med denne, så er du nesten sikret en klekkelig sum.

 

Er du fortsatt nysgjerrig? Sjekk ut Gem Rocks Spilleautomat og registrer deg her for teste det ut gratis.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne 10Bet Spillerkonto
2
Få  opptil 3000 kroner og 30 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til 10Bet