Spill Seasons Spilleautomat av Yggdrasil Gaming Gratis Nå

Spill Seasons Spilleautomat av Yggdrasil Gaming Gratis Nå

Seasons er en spilleautomat med 5 hjul og20 gevinstlinjer, er laget av Yggdrasil Gaming, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.2 %. I Seasons skifter været like fort som i trøndelag. Spill deg gjennom alt fra behagelige vårdager og bitende vinterkulde i løpet av minutter.

Legend of the White Snake Lady Spilleautomat

Legend of the White Snake Lady Spilleautomat

I Legend of the White Snake Lady finnes det ingen gevinstlinjer. Her regjerer funksjonen “Win All Ways”. Det betyr at så lenge 3 eller flere like symboler dukker opp fra venstre til høyre på hjulene, så vinner du.

The Dark Joker Rizes Spilleautomat

The Dark Joker Rizes Spilleautomat

Denne gangen skal du over på den mørke siden og kjenner du en overveldende frykt for morderklovner er ikke dette noe for deg. Liker du derimot å kjenne litt på ondskapen som herjer, så er det bare å kaste seg i det.  

Jokerizer Spilleautomat

Jokerizer Spilleautomat

Dette er klassikeren av klassikere når det kommer til spilleautomater. Jokerizer spilleautomat har 5 hjul og 10 gevinstlinjer, er laget av Yggdrasil Gaming, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på elleville 98.0%. I Jokerizer samler du sitroner, 7-ere, druer, kirsebær og ikke minst jokere.

Incinerator

Incinerator

At søppel og skrot er en uting er vi alle enige om. I Incinerator er det likevel avfallet som gir deg de store gevinstene. Og la meg si det med en gang, dette er ikke komplisert, men med en helt spesiell Wild-funksjon er likevel spenningen sikret i overskuelig fremtid.

Winterberries

Winterberries

Det er ikke mange blåbærene å finne i januar, selv om du kanskje kan komme over et og annet tyttebær eller en enslig krekling. I Winterberries bugner det av deilige bær under snøen og det er opp til deg å samle såpass at du hanker inn en av de fruktige gevinstene. En multiplier-funksjon gir deg i tillegg vann i munnen.

Golden Fish Tank Spilleautomat

Golden Fish Tank Spilleautomat

Golden Fish Tank spilleautomat har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, er laget av Yggdrasil Gaming, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.4 %. I Golden Fish Tank befinner du deg på havets bunn, eller kanskje mer rett, i et akvarie. Her er det fargerike fisker og ikke minst en Free Spins-funksjon med en rekke “gavepakker” det dreier seg om.

Magic Mushrooms

Magic Mushrooms

Magic Mushrooms spilleautomat har 20+20 gevinstlinjer, er laget av Yggdrasil Gaming. Den har 96.4% (Return To Player). I Magic Mushrooms beveger du deg inn i verden av “magiske sopper” og avatar-ligndende figurer, som gir deg en haug med gevinstlinjer å boltre deg i.

Spill Joker Millions Spilleautomat av Yggdrasil Gaming Gratis Nå

Spill Joker Millions Spilleautomat av Yggdrasil Gaming Gratis Nå

Synes du de nymotens spilleautomatene blir for voldsomme? At temaene blir for rotete og bonusspillene blir for innviklede? Vel, i Joker Millions er du tilbake til scratch. Her snakker vi en god gammeldags spilleautomat med en diger jackpot som lurer i bakgrunnen. Joker Millions deler Jackpot med Holmes and the Stolen Stones- og Empire Fortune