Magic Mushrooms

Yggdrasil Gaming

Magic Mushrooms spilleautomat har 20+20 gevinstlinjer, er laget av Yggdrasil Gaming. Den har 96.4% (Return To Player). I Magic Mushrooms beveger du deg inn i verden av “magiske sopper” og avatar-lignende figurer, som gir deg en haug med gevinstlinjer å boltre deg i.

I Magic Mushrooms finner handlingen sted langt inne i skogen. Spilleautomaten har 5 hjul og 20+20 gevinstlinjer, der halvparten befinner seg på høyre side og den andre halvparten til venstre. Litt morsomt er det også at antall symboler på de 5 hjulene varierer fra 3 til 5. Automaten har 8 forskjellige symboler som gir gevinst om du får 3 eller flere på rad.

 
 
 
 

Utbetalingsprosenten for Magic Mushrooms Spilleautomat

Magic Mushrooms RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.4%. Det vil si at Magic Mushrooms spilleautomaten gir tilbake totalt 96 kroner og 40 øre for hver 100 kr i omsetning tilbake til spillerne som gevinster, gitt et uendelig tidsrom.

Spilleautomaten er testet, og sertifisert av iTech Labs og NMi, 2 av verdens mest anerkjente selskap innen testing og sertifisering av online casino spill.

Yggdrasil Gaming oppgir ikke spillets gjennomsnittlig gevinstfrekvens.

 
 

Magic Mushrooms Bonus

Med Magic Mushrooms har Yggdrasil Gaming latt drømmene om et underholdende spill fått fritt spillerom og nok en gang har de utviklet et eventyr at en spilleautomat.

Selv om bakgrunnsmusikken er mer som en voggevise enn noe annet, så sovner du garantert ikke når du fyrer i gang denne automaten.

I hovedspillet er maksgevinsten på 80 000 mynter. Hvor mye det faktisk blir i cash, kommer helt an på innsatsen

Magic Mushrooms har ingen egen bonusfunksjon, men spiller på en rekke Free Spins og Wilds

Magic Mushrooms Free Spins

Som seg hør og bør, så får man Free Spins gjennom å få tre eller flere Free Spin-symboler opp på skjermen.

3 stykk Free Spin-symboler gir 10 free spins; 4 stykk gir 20 free spins; 5 stykk gir 75 freespins. Sistnevnte en våt drøm for en free spin-jeger med andre ord. Under free spins kan flere free spins vinnes.

Magic Mushrooms Wild-funksjon

Wild-symbolene (de vanlige) lander på første og siste hjul. Det erstatter alle andre symboler, foruten Free Spin-symbolet.

Multiplier Wild

Multiplier Wilds finner du på andre og fjerde hjul. Hver gang de lander på en gevinstlinje, ganges gevinsten med et vilkårlig tall mellom 2 og 10. Får du flere multiplier på en gevinstlinje, legges disse sammen. For eksempel vil en multiplier på 4 og en multiplier på 5 bli 9 totalt.

Spreading Wild

En Spreading Wild legger til mellom 1 og 4 wilds på hjulene dine. Disse kan være normale wilds, multiplier wilds og til og med flere spreading wilds.

 
 
Bli med på Sopptur
 
 
1
Prøv Gratis hos Leovegas
2
Opptil 15.000 kr på første innskudd
3
+ 200 Free Spins
 
 
Spill Magic Mushrooms