Golden Fish Tank Spilleautomat

Yggdrasil Gaming

Golden Fish Tank spilleautomat har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, er laget av Yggdrasil Gaming, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.4 %. I Golden Fish Tank befinner du deg på havets bunn, eller kanskje mer rett, i et akvarie. Her er det fargerike fisker og ikke minst en Free Spins-funksjon med en rekke “gavepakker” det dreier seg om.

Er du glad i fisk? Akvariefisk altså, da er det anbefalt at du leser videre. Liker du Free Spins er vi ikke i tvil. Da må du få med deg all informasjonen vi ønsker å dele om Golden Fish Tank i denne teksten.

 
 
 
 

Utbetalingsprosenten for Golden Fish Tank Spilleautomat

Golden Fish Tank RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) ligger på svimlende 96.4%. For å klargjøre betydningen av det, så vil det si at om du satser 100 kroner vil du få tilbake 96 kroner og 40 øre i gjennomsnitt. Med andre ord en ganske lav risiko for at du ikke klarer å holde hodet over vannet.

Golde Fish Tank er testet, og sertifisert av iTech Labs og NMi, to av verdens mest anerkjente selskap innen testing og sertifisering av online casino spill.

Spilleautomaten har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 33,5%. Med andre ord, i overkant av 1 gevinst per 3. spill.

 
 

Golden Fish Tank Bonus

Med Golden Fish Tank har utviklerne fra Yggdrasil Gaming nok en gang lagd en spilleautomat det er lett å bli glad i. Grafikken er innbydende og uten for mye støy. Her befinner vi oss i en innbydende undervannsverden, eller altså et akvarie. Spillet er laget for “hvermansen” og er meget brukervennlig. I akvariet handler det om å samle fisker selvfølgelig, men det er i Free Spin-modusen det virkelig tar av. Entrer du den, er det bare å få på seg flytevesten så du ikke drukner i de enorme gevinstene.

I hovedspillet til Golden Fish Tank er maksgevinsten på 50 000 mynter. Hvor mye det blir i kroner og øre, kommer helt an på hvor mye du spiller for per runde.

Nedenfor ser du en oppsummering av bonusfunksjonene

Golde Fish Tank Free Spins

I Golden Fish Tank handler det om Free Spins og ekstrafunksjonene som ligger i sneglehusene når du først er kommet så langt. Mer om det snart.

For å komme til Free Spin-modus må  du få 3 eller flere Free Spins-symboler. 3 Free Spins-symboler gir 6 Free Spins og 3 valg, 4 Free Spins-symboler gir 8 Free Spins og 4 valg, mens 5 Free Spins-symboler gir 10 Free Spins og 5 valg.

Valgene gjør du ved å plukke ut vilkårlige sneglehus i Free Spins-modus. Sneglehusene gjemmer forskjellige “gevinster” som ekstra Free Spins, Multipliere, tilfeldige Wilds, Sticky Willds og  så videre. Muligheten for storgevinst er store når du kommer hit, siden “valgene” dine blir med i dine Free Spins.

Golden Fish Tank på mobilen

Spilleautomaten Golden Fish Tank finnes selvfølgelig også som mobilversjon, så nå kan du se på fiskene dine hvor som helst og når som helt.

 
 
Et akvarie fullt av godbiter
 
 
1
Prøv Gratis hos LeoVegas
2
Få 20 No Deposit Gratis Spinn
3
Spill Golden Fish Tank
 
 
Spill Golden Fish Tank