Prøv Cyrus the Virus Spilleautomat av Yggdrasil Gaming Gratis her

Yggdrasil Gaming

Cyrus the Virus spilleautomat har 5 hjul og 10 gevinstlinjer, er laget av Yggdrasil Gaming, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på utrolige 96.3 %. I Cyrus the Virus beveger du deg inn i et grønt og slimete miljø full av virus. Her skal det spres glede i alle former og farger, for de som liker den slags. Ta vaksinen din og kast deg ut i bakteriefloraen.

Ikke begeistret for sykehus, eller sykdom? Styr unna Cyrus The Virus spilleautomaten. Har du derimot beskyttet deg selv og trår varsomt, kan denne jungelen av virus fort bli meget innbringende. 10 gevinstlinjer, win both ways, og hjulet i midten stanser alltid sist. Ekstra spenning, flere gevinstmuligheter.

Du kan prøve demoversjonen av Cyrus the Virus nedenfor, via LeoVegas (OBS: Demoversjonen virker dessverre ikke på mobilen).

 
 
 
 

Utbetalingsprosenten for Cyrus the Virus Spilleautomat

Cyrus the Virus RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.3%. Det vil si at Cyrus the Virus spilleautomaten gir tilbake totalt 96 kroner og 30 øre for hver 100 kr i omsetning tilbake til spillerne som gevinster, gitt et uendelig tidsrom.

Spilleautomaten er testet, og sertifisert av iTech Labs og NMi, to av verdens mest anerkjente selskap innen testing og sertifisering av online casino spill.

Yggdrasil Gaming oppgir at spillet har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 18,6%. Dette tilsvarer i underkant av 1 gevinst per 5. spill.

 
 

Cyrus the Virus Bonus

Cyrus the Virus er utviklet av de dyktige folkene bak Yggdrasil Gaming. Selv med et såpass ekkelt tema som slim, bakterier og virus, får disse folkene til å lage en automat som engasjerer.

Med relativt få gevinstlinjer så er det åpenbart lett å følge med på hva som skjer. Selvsagt har man krydret spillet med et par deilige ekstrafunksjoner som får kroppsvæskene til å koke under spillets gang. Jepp, her blir det feberfantasier og hetetokter i store mengder.

I Cyrus the Virus har du en maksgevinst på 20 000 mynter. Dette tilsvarer maks 2000 kroner med laveste innsats. Absolutt toppgevinst er 800 000 kroner med høyeste innsats (40 kroner) per runde.

Nedenfor ser du en oppsummering av spillets bonusfunksjon.

Cyrus the Virus Re-Spins

Som sagt så finner du ikke de klassiske Free Spins i Cyrus the Virus. Men det betyr ikke at det ikke finnes ekstrafunksjoner.

I spillet finner du et Wild-symbol som er såpass smittsomt at det sprer seg som det voldsomste virusutbrudd og det dukker opp på det midterste hjulet.

I tillegg til “virusutbruddet” får du et re-spin, der Wild-symbolet fortsatt er sticky og på den måten er muligheten tilstede for å hanke inn enda flere “hårete” gevinster.

Cyrus the Virus på Mobilen

Yggdrasil tilbyr de fleste av sine spill som mobiltilpasset. Det gjelder også Cyrus the Virus. Som et ekte virus, som du kan finne overalt, trenger du absolutt ikke være stedbundet når du skal spille heller.

 
 
Smittsomme Gevinster
 
 
1
Prøv Gratis hos LeoVegas
2
15.000 kr bonus + 200 Free Spins
3
Spill Cyrus the Virus
 
 
Spill Cyrus the Virus