Quickspins Dragon Shrine Spilleautomat

Quickspin

Quickspins Dragon Shrine Spilleautomat ble lansert den 18.10.2016. Det gamle Østens drager møter Candy Crush Saga, o.l. spill. Her får du saftige 96.55% i teoretisk utbetalingsprosent, og 3 bonusfunksjoner; Dragons Stack Respins, Freespins og Dragon’s Stack in Freespins.

Du blir ikke rik av å spille på Dragon Shrine spilleautomaten. Detter er spillet for deg som vil ha enkel moro, god grafikk og mange smågevinster. Likte du NetEnts Reel Rush, blir du å digge dette spillet. Les videre for å prøve Dragon Shrine gratis, og se spillets gevinststatistikk.

Dragon Shrine Demo

Utbetalingsprosenten for Dragon Shrine Spilleautomat

Den teoretiske tilbakebetalingsprosenten (RTP: Return To Player) er svært høy. Vi sier “teoretisk” fordi i teorien så utbetaler spillet ex-antall prosent av omsetningen tilbake til spillerne, over et uendelig tidsrom. I Dragon Shrines tilfelle er denne på 96,55%. Spillet er testet, godkjent og sertifisert av eCOGRA.

Slik er Dragon Shrine RTP fordelt:

  • Hovedspillet: 39,87%
  • Respin Feature: 30,34%
  • Free Spins: 26,34
  • Totalt: 96,55%

En uavhengig undersøkelse av 1 milliard spillerunder på Dragon Shrine forteller oss at den største gevinsten i spillet er på 871 ganger myntinnsatsen. Maksgevinst ved 2 kr innsats er da 1.742,- kr.

Spillet har også 3 distinkte bonusfunksjoner; Dragon’s Stack Respin Feature, Freespins, og Dragon’s Stack in Freespins.

Gevinstsannsynlighet:

  • Big Win (x15+ innsats) 1/66
  • Super Win (x20+ innsats) 1/99
  • Mega Win (x40+ innsats) 1/270
  • Epic Win (x60+ innsats 1/641
 
 

Dragon Shrine Bonusspill

Dragon Shrine spilleautomat er et enkelt spill. Dette er ikke for den hardbarka spilleren som vil ha bonusspill i bøtter og spann. Dette er spillet for deg som setter pris på noen minutters enkel underholdning, med muligheten til å ta med deg opptil 871 ganger innsatsen hjem.

Spilleautomaten Dragon Shrine byr på 3, svært enkle, og gøyale bonusspill:

Dragon’s Stack Respin Feature

Dragon Stack er et stablet symbol som dekker hele spillhjulet. Dersom du får et slikt symbol på hjul 1 (første fra venstre) trigger du Dragon’s Stack Respins-funksjonen som gir deg 3 re-spins.

I løpet av dette bonuspillet låses alle Dragon- og Wild symboler. Totalgevinsten regnes ut når funksjonen avsluttes.

Dragon Shrine Freespins

Få ting ved spilleautomater er så populært som det å komme seg videre til spillets Freespins modus. Dette fordi man vinner gratis spinn, og gjerne får tilgang til høyere gevinster, og andre funksjoner man normalt ikke finner i hovedspillet.

Du trigger Dragon Shrine Freespins bonusen ved å få 3 grønne Bonus symboler i løpet av en enkelt spillrunde. Da vinner du 10 gratis spinn, og antall gevinstlinjer dobles, fra 40 til 80 med “Win Both Ways”-funksjonen (vinn begge veier / Pay Both Ways). Freespins-modusen kan trigges igjen dersom du får 3 bonussymboler i løpet av denne modusen, på en og samme runde.

Dragon’s Stack Free Spins

Som nevnt ovenfor får man i bonusspillet ofte tilgang til funksjoner man ikke får i hovedspillet. I Dragon Shrines tilfelle er dette Dragon’s Stack Respins, med en twist.

Tvisten er at Stack-symbolet kan lande på enten hjul 1, eller 5. Uavhengig av hvor det lander, speilvendes det til motsatt hjul, slik at du nå har 2 Dragon’s Stack symboler. Får du dette, kan du vente deg store gevinster …

 
 
Spill Gratis Prøv Dragon Shrine gratis, hos Casumo Prøv Nå