Wild Wild West: The Great Train Heist

NetEnt Spilleautomater

Wild Wild West, the Great Train Heist er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer fra NetEnt. Utbetalingsprosenten (Return To Player) på dette ville spillet, er på hele 96,74% og er blant de bedre du finner der ute. Her er du garantert action fra første øyeblikk. Skuddsalvene og countrymusikken dundrer fra høyttalerne, så det er bare å søke dekning.

Wild Wild West, the Great Train Heist skiller seg litt fra mange andre “moderne” spilleautomater, i og med et ganske lavt antall gevinstlinjer. Her har du «kun» 10 faste gevinstlinjer, men NetEnt har likevel ikke spart på kruttet, noe du skal få lese mer om snart. De vi kan avsløre er at her dreier det seg om alt fra Wild-funksjoner og Free Spins. Lad gunneren og gjør det klar for det Ville Vesten!

 
 
 
 
Få Velkomstbonus Opptil €1.200 og 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Ubetalingsprosent (RTP)

Utbetalingsprosenten (Return To Player) i Wild Wild West, the Great Train Heist er på eventyrlige 96,74%, noe som betyr at hvis du legger 100 kr i børsa og fyrer de opp på denne spilleautomaten fra NetEnt, får du tilbake 96 kroner og 74 øre per runde. Med en høy RTP betyr det vanligvis at det ikke er alt for store gevinster, men at de er mange. Og det liker faktisk de fleste av oss!

Gjennomsnittlige gevinstfrekvens i Wild Wild West, the Great Train Heist er i følge NetEnt på 21,60%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 5 runder.

 
 

Bonusfunksjoner

NetEnt har muligens skapt dynamitt for folket med Wild Wild West, the Great Train Heist Spilleautomat. Ikke nok med at hele spillet ser veldig bra ut og bakgrunnsmusikken er til å bli slått i bakken av. Om du ikke vet hvordan det er å være i Ville Vesten, så vil du kjenne på følelsen i denne spilleautomaten.

Her legger ikke kruttrøyken seg med det første, for å si det sånn! Når vi snakker bonusfunksjoner har Wild Wild West, the Great Train Heist Spilleautomat et deilig utvalg å utfordre deg med.

I hovedspillet er maksgevinsten på 10.000 mynter per linje, noe som tilsvarer ca. 90 000 norske kroner. Skulle du treffe blink, så kan du ende opp med hele 50.000 mynter, altså nesten 450 000 kroner.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Pick and Click

Pick and Click-funksjonen aktiveres når 3 bonussymboler dukker opp på hjulene i hovedspillet. Spilleren klikker på et av bonussymbolene og får en tilfeldig gevinst. Hva du vinner er som sagt litt tilfeldig, men det handler om multipliers på mellom x5 og x50 innsatsen.
Dessverre for deg, så avsløres gevinstene under de to andre bonussymbolene også, så det kan selvsagt være litt surt å finne ut hva du har gått glipp av.

Free Spins

Her er det mer enn nok å ta av. Om 3 eller flere Scatter-symboler dukker opp samtidig, et eller annet sted på hjulene i hovedspillet eller Free Spin-modus, så aktiveres enda flere Free Spins. Hvor mange du får, kommer helt an på hva Paytable sier.

Før en Free Spin-runde starter, vil du se det såkalte «Wild Selector Wheel» som starter å snurre. Etter at hjulet stopper opp, aktiveres en tilfeldig valgt Wild-funksjon.

Hver Free Spin-runde inneholder en av fire forskjellige Wild-funksjoner: Regular Wild, Expanding Wild, X2 Multiplier Wild, Spreading Wild.

Wild Wild West: The Great Train Heist på Mobil / Nettbrett

NetEnt er ingen hvem-som-helst i bransjen og produserer selvfølgelig kun spilleautomater som fungerer godt på mobile enheter. Det gjelder selvsagt også Wild Wild West, the Great Train Heist.

Trekker du raskere enn din egen skygge, kan du fort stikke av gårde med nok kroner til en helt ny ranch og din egen hest.

 
 
Vinneren av Verdens Beste Mobilcasino
 
 
1
Gratis Registrering
2
Opptil €1.200 Bonus + 200 Free Spins
3
Ha det gøy
 
 
Prøv Casumo i dag