Warlords: Crystals of Power Spilleautomat

NetEnt Spilleautomater

Crystals of Power er en spilleautomat med 5 hjul og 30 gevinstlinjer, er laget av NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.89 %. Denne gangen skal du ut på tokt og oppgaven er ikke mindre enn å erobre verden og bli enehersker. En tradisjonelt ganske omfattende oppgave, men i Crystals of Power er det lagt til rette for at du faktisk skal kunne komme i mål.

Temaet i Crystals of Power er som sagt å skaffe verdensherredømme. Det skal du gjøre som Samuraien, Barbaren eller Prestinnen og våpnene dine er Free Spins, Wilds og Scatter-symboler. I denne spilleautomaten kjenner du garantert at du lever.

Du kan prøve demoversjonen av Warlords: Crystals of Power, nedenfor, via Casumo Casino (OBS: Fungerer dessverre ikke på mobil grunnet manglende støtte for flash).

 
 
 
 

Utbetalingsprosenten for Warlords: Crystals of Power Spilleautomat

Crystal of Power RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er blant markedets sterkeste på hele 96.89%. Den generøse tilbakebetalingsprosenten betyr at for hver 100 krones det omsettes for, tilbakebetales 96 kroner og 89 øre per runde. Skulle operasjon verdensherredømme mislykkes stort, er sjansen for å stå på bar bakke likevel krigersk liten.

Crystals of Power oppgir dessverre ikke sine gjennomsnittlige gevinstfrekvens, noe som betyr at det er vanskelig å si noe om hvor ofte du vinner per spill.

 
 
 
 

Crystals of Power Bonus

Med Crystal Powers har NetEnt skapt en spilleautomat med en haug av funksjoner. I tillegg er temaet utrolig morsomt og oppgaven med å ta over verden gir mer enn nok av utfordringer. Grafikken og spilleropplevelsen er helt der oppe, så det skal ikke stå på det heller.

I hovedspillet er maksgevinsten begrenset til 100 000 mynter ganger innsatsen.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Crystals of Powers Wilds

Under hovedspillet kan du aktivere spilleautomatens Random Overlay Wilds. Det finnes tre av disse: Barbarian Hammer, Priestess Arrow og Samurai Sword. Disse kan gi deg mellom 2 til 5 Wild-symbols.

Crystals of Power Scatter-symboler

Spillet har tre forskjellige Scatter-symboler, hvert med et tilknyttet Free Spin-spill. Hva slags Free Spin du får, avgjøres av type Scatter-symbol og noen ganger også posisjonen til disse.

Crystals of Power Battle

  • Skulle to forskjellige Scatter-symboler lande på hjulene, forvandles det ene slik at de matcher det andre før Re-spin.
  • Skulle to like Scatter-symboler og et annet Scatter-symbol vises på hjulene, vil disse forvandles til samme type før Re-spin.
  • Skulle tre forskjellige Scatter-symboler vises på hjulene forvandles alle til samme type før Re-spin.

Hvilke Scatter-symboler som velges, er noe tilfeldig.

Crystals of Power Re-Spin

Under et Re-spin, vil aktive Scatters bli sticky. Du kan vinne nye Re-spins under denne funksjonen.

Crystals of Power Free Spin

I Crystals of Power finner du tre forskjellige Free Spins.

  • Barbarian Free Spins – 9 free spins
  • Priestess Free Spins – 7 free spins
  • Samurai Free Spins – 5 free spins
 
 
Prøv på Casumo!
 
 
1
Prøv Gratis hos Casumo
2
€1200 Bonus + 200 Free Spins
3
Sats & Spill med Ekte Penger
 
 
Spill Warlords nå