The Wish Master

NetEnt Spilleautomater
 
 

The Wish Master er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.6 %. Her kan dine drømmer virkelig gå i oppfyllelse. Hjelp “Ånden i Lampen” med å rømme, og håv inn gevinstene han strør om seg.  

I The Wish Master spilleautomat er du tilbake i myten om de magiske åndene som lever i lamper. Joda, kanskje bare et eventyr, men også eventyr kan bli til virkelighet.

 
 
 
 

Som i alle andre historier der du har med en ånd som er fanget i en lampe å gjøre, handler også The Wish Master Spilleautomat om det å slippe han løs. Hvordan det skal gjøres, kommer vi tilbake til senere i artikkelen, men kort fortalt handler det hele om Multipliers, Wilds og ikke minst lamper. NetEnt har nok en gang tryllet frem en spilleautomat med fantastiske grafiske elementer. The Wish Master er alt du kan ønske deg i en spilleautomat, med flotte bonusfunksjoner og en brukervennlighet som gjør sloten like attraktiv for både nybegynnere som erfarne spillentusiaster.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

The Wish Master RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.6%. Skal du satse 100 kroner, får du i teorien igjen 96 kroner og 60 øre per runde. Skulle du vekke ånden til live, så kan utbetalingene fort skyte fart og dine ønsker bli oppfylt.

The Wish Master spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på skyhøye 38,2%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 3 runder. Dette er blant bransjens aller høyeste.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i The Wish Master spilleautomat er som tidligere nevnt Ånden i Lampen. Du befinner deg i en hule i ørkenen og jobber hardt for å vekke magien til live. Det er ikke vanskelig å forstå at inspirasjonen er hentet fra eventyrene om Aladdin, men det spiller ingen som helst rolle.

NetEnt er utrolig flinke til å engasjere spillerne. Som vanlig har de lagt ned et stort arbeide med å lage en spilleautomat med flott grafikk, samtidig som de matcher det hele med et lydspor som passer som ånden i lampa. I The Wish Master spilleautomat skal du se opp for Scatter-symbolene i form av en, ja nettopp, lampe. Vekker du ånden fra skjønnhetssøvnen sin, snakker vi fort om en haug med Wilds eller Multipliers.

I hovedspillet til The Wish Master er maksgevinst på en enkeltlinje ca. 220 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og sette mellom 2 kroner og 1000 kroner per spinn.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Ånden i Lampe-funksjonen

Vekker du ånden gjennom å få et Scatter-symbol på hjulene, kan du vinne stort. Når rømningen fra lampen er gjort, aktiveres en av flere bonusfunksjoner i 10 spin. Hva slags bonusfunksjon som er aktivert, ser du øverst i spillområdet. Du kan få alt fra Wild-symboler, Expanding Wilds, Multipliers og hele Wild-hjul.

Wilds

I tillegg til “ånden i lampe”-funksjonen som jo kan aktivere en rekke spennende bonusfunksjoner, så har du også hele tiden mulighet til å lande Wilds på hjulene dine. Disse erstatter alle andre symboler og øker dermed muligheten din til å vinne ganske så betraktelig.

The Wish Master på Mobil / Nettbrett

Du får alt du ønsker deg  på Mobilen også. NetEnt er flinke til å tilpasse alle spillene sine til både mobil og nettbrett. Så om du absolutt skal ta deg en tur på det flyvende teppet ditt, så har du ingen unnskyldning for ikke å prøve The Wish Master spilleautomat.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo