The Invisible Man

NetEnt Spilleautomater
 
 

The Invisible Man er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.3 %. Her har NetEnt nok en gang samarbeidet med Universal og skapt en spilleautomat full av forlokkende bonusfunksjoner. Her går det fort, så det gjelder å holde øye med hjulene. Hva som helst kan dukke opp fra skyggene!  

I The Invisible Man spilleautomat reiser du tilbake i tid og besøker en liten by, fullstendig paralysert av frykt. Her finnes det noe du ikke ser, The Invisible Man.

 
 
 
 

I The Invisible Man går det unna. Du må holde rede på alt fra usynlige menn til politi og bonusfunksjoner. Grafikken og lydsporet tar virkelig tak i deg, og gir en spillentusiast påskekrim-følelsen uansett når på året man velger å snurre hjulene.  Bonusfunksjonene er mange, så vi skal forsøke å holde tunga rett i munnen, når vi litt senere i teksten skal summere opp hva du har i vente. Men vi kan røpe at det dreier seg om Wilds, Free Spins og Re-spins….og muligheten til saftige gevinster.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

The Invisible Man RTP (Teoretisk utbetalingprosent til spiller) er på 93.3%. Med 100 kroner i innsats, får man derfor i teorien tilbake 96 kroner og 30 øre per runde.

The Invisible Man spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 29,0%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 3 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i The Invisible Man spilleautomat er som tatt ut fra en hvilken som helst grøsser eller krim. Basert på filmen fra 1933, har NetEnt lagd en nydelig automat, med både lyd og grafikk som har det lille ekstra. Og ikke nok med det. Spilleautomaten er stappfull av morsomme vrier og bonusfunksjoner.

I hovedspillet er maksgevinst på en enkeltlinje ca. 50 000 kroner. Med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, samt en innsats på mellom 2 kroner og 1000 kroner per spinn, kan du brått ende opp med en gevinst som er langt fra usynlig.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Gevinst begge veier

Dette har blitt bare mer og mer populært de siste årene. Med “gevinst begge veier” menes at gevinstlinjene ikke bare går fra for eksempel venstre til høyre, men også fra høyre til venste. Med andre ord så vil det doble muligheten til å dra inn en premie eller to.

Police Wild, Griffin Wild og Burning Wild

I både hovedspill og Free Spin-modus erstatter Wild-symbolene et hvilket som helst annet symbol og utbetaler den høyeste vinnerkombinasjonen på en linje. Police Wilds dukker opp på hjul 1 og beveger seg mot høyre (såkalt Walking Wild), mens Griffin Wild starter på hjul 5 og beveger seg mot høyre. Når du får en av disse vil du generere Re-spins så lenge de beveger seg. Krasjer de to, låses de i posisjon og slår seg sammen. Resultatet er Free Spins. Burning Wilds oppfører seg som vanlige Wilds og dukker opp under Police Bonus-funksjonen (mer om det snart).

Free Spins

Når en Police Wild og Griffin Wild “slår seg sammen” aktiveres 10 Free Spins. Skulle det være flere sammenslåinger på samme spin, får du 4 ekstre Free Spins.
Under Free Spins, ser du i tillegg to måleenheter på toppen av skjermen. Disse teller antall Wilds man får under Free Spins, og kan aktivere nok en bonusfunksjon.

Police Spins Bonus

Aktiveres under Free Spins. Her har du 3 hjul og 5 Wilds (som plasseres hvor som helst på hjulene) under hvert spinn.

Griffin Range Bonus

Aktiveres på samme måte som Police Spins Bonus, ved at bonusmåleren i Free Spin-modus fylles opp. Dette er en “klikk-og-vinn”-funksjon, der den som har aktivert bonusen klikker på 1 av 5 premier. Du kan vinne 3 kontantpremier, 1 multiplier og en “exit”-premie.

The Invisible Man på Mobil / Nettbrett

NetEnt gjør absolutt ikke The Invisible Man spilleautomat usynlig for mobil- og nettbrettbrukerne. På dine håndholdte, får du akkurat samme brukervennlighet som på PC/Mac.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo