Space Wars

NetEnt Spilleautomater
 
 

Space Wars er en spilleautomat med 5 hjul, 4 rader og  greie 40 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.8 %. Du er kanskje ingen Jedi-ridder, men i kampen om intergalaktisk kontroll har du likevel en rolle å spille.  

Space Wars spilleautomat  ser ut som en blanding av TV-spill og animasjonsfilm. I Space Wars møter du fem forskjellige utenomjordiske raser kjemper om en mektig krystall med store krefter.

 
 
 
 

I Space Wars spilleautomat blir man litt trigger happy. Ikke fordi selve spilleautomaten innbyr til ekstra hjulsnurr på en mer lokkende måte enn andre, men fordi det hele kan minne litt om TV-spillene fra du var liten. Grafikken er absolutt ikke gammeldags, men fresh og moderne. Musikken får en til å tenke på Babylon Zoo og Spaceman, samtidig som du har lyst til å ikle deg romdrakten og gå til kamp mot ytre krefter. Blant stjernene finner du alt fra Wilds, Re-spins og Stacked Symbols.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Space Wars RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.8%. Spiller du for 100 kroner skal man i teorien få igjen 96 kroner og 80 øre per runde.  Hva du ender opp med trenger likevel ikke være helt gjennomsnittlig.

Space Wars spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 16,4%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 6 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

I Space Wars spilleautomat får du intergalaktisk krig, klonede aliens og flere bonusfunksjoner. Handlingen er som sagt lagt til verdensrommet hvor du har havnet midt i en gryende maktkamp og jakten på en mektig krystall. Til høyre på skjermen skimter du klonemaskinen, som vi snart skal komme tilbake til.

Svenske NetEnt står bak også denne spilleautomaten og som vanlig så er grafikk, brukervennlighet og ren spillnytelse upåklagelig. Her er det ikke lagt penger i haugevis av uforståelige funksjoner, men i stedet svinger de lys-sabelen sin og tryller frem en spilleautomat for alle og enhver.

I hovedspillet til Space Wars er maksgevinst på en enkeltlinje satt til ca. 50 000 kroner.Myntverdiene ligger på mellom 0,01 og 0,5, og du kan derfor spille for mellom 4 kroner og 2000 kroner per spinn.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

Wild-symbolene i Space Wars sørger for at spenningen hele tiden er der. De dukker tilfeldig opp på 2. og 4. hjul og erstatter symbolene der vinnersjansen er størst. Wilds finner du i både hovedspill og under re-spins.

Re-spins

I Space Wars aktiveres Re-spin-funksjonen hver gang man vinner. I “klonings-maskinen” du ser til høyre på skjermen, klones vinnersymbolene (som du akkurat har vunnet med) og kaster disse ut i kamp. Den klonede armeen av vinnersymboler havner på hjulene, og øker dermed sjansen til ytterligere gevinst.

Stacked-symboler

Stacked symbols, stacked-symboler og eller stablede symboler. Kjært barn har mange navn. I Space Wars er alle symbolene stablet og kombinert med hele 40 gevinstlinjer, snakker vi her om massive gevinstmuligheter.

Space Wars på Mobil / Nettbrett

Space Wars fungerer perfekt også på mobil eller nettbrett. Om du har lyst til å ta med deg romkrigen på bussen eller ut i skogen, spiller det med andre ord ingen rolle. NetEnt har som vanlig fikset akkurat den biten også.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo