South Park

NetEnt Spilleautomater

Spilleautomaten South Park av NetEnt

South Park er en skinnende perle av en spilleautomat, og rangeres med det som en av de beste av de beste blant et stort antall spilleautomater. Svenske Net Entertainment har med dette spillet klart å beholde den fandenivoldske humoren og sjelen til den legendariske guttegjengen i South Park: Stan, Kyle, Cartman og Kenny.

I min 2015 anmeldelse av South Park Spilleautomat går jeg igjennom det du behøver å vite før du gir spillet et forsøk. Jeg får nesten lyst til å be deg slutte lese, og gi deg i kast med spillet med en gang – for denne spilleautomaten er en regelrett skattekiste ulikt alt annet av spilleautomater der ute. 4 solide bonusspill, en meget høy tilbakebetalingsprosent til spillerne og muligheten til å vinne 1.250.000 mynter for å nevne noe av skattene som skjuler seg. Les videre for å avdekke resten av skattekisten du har i vente.

 

Spill South Park
Spilleverandør Net Entertainment
Tema / Stil Tegneserie / Komedie
Tilbakebetalingsprosent 96.7%
Hjul / Rader / Gevinstlinjer 5 / 3 / 25
Mynter 1-6
Myntverdier 0.10-5
Min. / Maks. Innsats pr. spill 2.50 / 1.250 kroner
Maks. gevinst 1.250.000 mynter
Jackpot Nei
Bonusspill Ja. 4 bonusspill
Scatter / Wild Symbol Ja / Ja/center>
Gratis Spinn Ja
Multiplikator Ja
Andre funksjoner 3 mini-spill
Lansert 2013

 

South Park: verdenskjent tegneserie – nå som spilleautomat

South Park-universet er dødsrått! Rangert som tidens tegneserie for voksne der den briljerer med sterkt og kontroversielt innhold som får en til å trekke på smilebåndet og samtidig tenke: “Gjorde de nettopp det der?” Samtidsaktuell kritikk av samfunnet er nøkkelen bak suksessen til South Park.

Her får du lag på lag med parodier og harselering av kulturer, religioner, enkeltpersoner, kjendiser, politikere og mange flere samtidig som hver eneste grense og gråsone kjent for mennesket innen komedie og satire krysses hensynsløst.

Legg til sterkt seksuelt innhold, banning og stygg språkbruk, bæsje- og tissehumor, moralske samt umoralske sleivspark, og politisk latterliggjøring så vel som de mest fantastiske karakterene du noen gang vil stifte bekjentskap med – da blir det vanskelig å ikke le rått.

Når da Net Entertainment får frie tøyler til å lage et spill basert på denne populære tegneserien får du en av tidenes mest populære tematiske spilleautomater.

Lansert i 2013 ble South Park sett på som et unikum. Å overføre den fantastiske humoren og de velkjente elementene fra den originale serien til en spilleautomat på nett skal godt gjøres. Net Entertainment tok denne utfordringen på strak arm, og leverte varene til de grader – til glede for gamle og nye fans av South Park og nettcasino spillere.

South Park Bonusspill

South Park som en spilleautomat på nett er en herlig utvidelse av South Park universet, og vil ta med både gamle og nye fans på nye eventyr. 25 gevinstlinjer, 4 bonusspill basert på Kenny, Kyle, Cartman og Stan samt 3 mini-funksjoner hvor skjermen regelmessig får celebert besøk av andre South Park-kjendiser og øker gevinstene dine.

Å spille på South Park spilleautomaten er like uforutsigbart som å se på den originale serien. 4 forskjellige bonusspill gjør det vanskelig å gå i fra spillet når gevinstene først har begynt å hope seg opp. Med dette sagt, la oss ta en nærmere titt på bonusspillene som hver og en er inspirert av de mest populære karakterene i serien.

Cartman bonusspill

2 vanlige bonus-symboler på hjul 3 og 4, og et bonus-symbol med brannslukningsapparat på hjul 5 aktiverer Cartman Bonus Game.

Hjelp Cartman å skremme bort de fordømte hippiene ved å bruke brannslukningsapparatet mot buskene de gjemmer seg i. Du kan velge en busk i gangen, av 8 busker. Bak disse gjemmer det seg en eller flere hippier, med x1 og x2 gevinstmultiplikatorer, politimannen Officer Barbrady og en rock-musiker med kassettspiller.

 1. 1 Hippie – Myntgevinst
 2. 2x Hippier – Myntgevinst + x2 multiplikator
 3. Mann med kassettspiller – Bonusspillet starter på nytt.
 4. Officer Barbrady 1ste gang – Advarsel.
 5. Officer Barbrady 2ndre gang – Bonusspillet avsluttes.

Du kan vinne maks 1.250.000 mynter i Cartman Bonus Game.

Bonusspillet er inspirert av den hysterisk morsomme ‘Die Hippie, Die’-episoden fra sesong 9 i South Park, en episode hvor Cartman driver et skadedyr firma i forsøk på å kontrollere hippie-bestanden i byen.

Han arresteres senere for å ha kidnappet og fanget 63 hippier i kjelleren sin, kun for å måtte oppleve at byen blir rent i senk av historiens største ansamling av hippier som deltar på South Park Hippie Music Festival. Episoden kan tolkes som 80-tallets konservative sleivspark og opprør mot populærkulturen på 1960-tallet.

Kyle Bonus Spins

2 vanlige bonus-symboler på hjul 3 og 4, og et bonus-symbol med ‘Ike’ på hjul 5 aktiverer Kyle Bonus Spins.

Du får 10 gratis spinn i Kyle Bonus Spins. Dersom Ike-Wild dukker opp på hjul 5, faller Ike ned fra symbolet og stiller seg ved Kyle. Kyle sier “Kick the baby!” før han sparker avgårde Ike som en fotball slik at han lander på 1 av 5 ruter på bakken.

 • 50 mynter
 • 500 mynter
 • 10x gevinstmultiplikator
 • 2x gevinstmultiplikator
 • +3 ekstra gratis spinn

Karakteren Ike er den Canadisk-adopterte lillebroren til Kyle. I mange av de første sesongene pleide Kyle å si “Ike, Kick the baby!” før han sparket lillebroren sin bortover som en fotball.

Kenny Bonus Game

2 vanlige bonus-symboler på hjul 3 og 4, og et bonus-symbol med ‘Kenny’ på hjul 5 aktiverer Kenny Bonus Game.

Her skal du hjelpe Kenny passere en hinderløype bestående av 3 soner: multiplikator-, gevinst- og faresonen. Du har 3 liv i Kenny Bonus Game. Du må velge 1 av 3 mulige valg for hver runde. Hver gang Kenny havner i en ulykke i faresonen mister du et liv.

 • Når du passerer myntsonen vinner du 1 av 3 mulige gevinster.
 • Faresonen har 2 gevinster, og 1 ulykke. Skjer en ulykke mister du et liv.
 • Når du passerer multiplikatorsonen vinner du 1 av 3 mulige multiplikatorer.

Kommer du deg helskinnet igjennom hinderløypen vinner du i tillegg til tidligere gevinster en bonus på 2.500 mynter. Du kan vinne maks 139.000 mynter i Kenny Bonus Game.

Stan Bonus Spins

2 vanlige bonus-symboler på hjul 3 og 4, og et bonus-symbol med ‘Wendy’ (dekt av spy)  på hjul 5 aktiverer Stan Bonus Spins.

I dette bonusspillet står Stan foran sin kjæreste, Wendy – og spyr over hele henne. Derav ‘Sticky Wilds’. I starten av bonusspillet dukker det opp en Sticky Wild i midten på hjul 3. Dette symbolet blir værende i 2 spillerunder.

Etterhvert som du spiller vil det feste seg flere Sticky Wilds. Hver Sticky Wild forblir på hjulet i 2 spillerunder. Når Sticky Wilds forsvinner fra spillhulene og det ikke kommer flere på neste spillerunde, avsluttes Stan Bonus Game.

Bonusspillet er inspirert av den sedvanlige humoren i South Park, og Stan som spyr ned kjæresten sin bare han er i nærheten av henne, noe som går igjen sesong etter sesong.

South Park sine 3 mini-funksjoner – ekstra premier og morsomheter

En spilleautomat som South Park hadde ikke vært det samme uten de fantastiske mini-funksjonene, som hver for seg gir spillet enda mer dybde, – og selvfølgelig – større gevinster. Bæsjen Mr. Hankey the Christmas Poo, Den Canadiske prompehumor-duoen Terrance and Phillip og smellfeite Cartman står for underholdningen samt ekstrapremiene mens du venter på å aktivere et av de 4 overnenvte bonusspillene.

Disse funksjonene trigges tilfeldig, og kan når som helst dukke opp på skjermen.

Cartman Beefcake Wild mini-funksjon

Denne mini-funksjonen tar det tilbake til røttene og henter inspirasjon fra episode #2 fra den første sesongen av South Park: ‘Weight Gain 4000’. Cartman blir ekstremt overvektig når han kjøper seg et kosttilskudd ment for å hjelpe kroppsbyggere øke i vekt – noe Cartman overdriver til de grader.

Cartman’s Beefcake Wild er en 3×2 blokk med Wilds som trigges i det Cartman dukker opp på skjermen og roper “Beefcaaaaake”. Denne blokken dukker opp på hjul 2, 3 og 4 og kan dekke alt fra 3 hjul og 3- til hele 9 rader hvor resultatet som oftest er en kjempegevinst, i tråd med antallet wilds.

Mr. Hankey the Christmas Poo mini-funksjon

Når Mr. Hankey the Christmas Poo dukker opp på skjermen høres det godt. Hankey-sangen fra South Park spilles av i det han spretter rundt og griser til hjul 1, 3 og 5 med alt fra 3-5 wild symboler.

Mr. Hankey the Christmas Poo er en snakkende bæsj med en rød hatt, og dukket først opp i episode 9 av South Parks første sesong.

Episoden tar for seg Kyle i det han føler seg ekskludert fra julen siden han er Jødisk, hvor han da får trøst fra denne bæsjen.Episoden har til dags dato den høyeste Nielsen ratingen i South Parks historie, og introduserte de populære South Park-sangene “A lonely jew on Christmas” og “Kyle’s Mom is a Big Fat Bitch”.

Terrance and Phillip mini-funksjon

Terrance og Phillip-karakterene dukker med jevne mellomrom opp på skjermen for å prompe på plass ytterligere wild symboler. De spretter rundt som om de hadde raketter i stumpen der de fiser rundt på hjul 2, 3 og 4 og plasserer alt fra 3 til 5 wilds på skjermen.

Terrance og Phillip ble laget av serieskaperne av South Park som et motsvar på kritikken om at South Park inneholdt for mye prompehumor, var barnslig og dårlig animert. Motsvaret var ment å poengtere at South Park nettopp var en serie med dårlige animasjoner og besto av mye prompevitser. I serien spiller Terrance og Phillip en Canadisk komi-duo i “The Terrance & Phillip Show”, som Stan, Kyle, Cartman og Kenny konstant ser på i nesten hver eneste episode, til foreldrenes store misnøye.

South Park Touch – for deg som vil spille på spilleautomater på mobil

Hver gang Net Ent re-lanserer en av sine suksesser på mobil – så kalt ‘Touch’ – er dette en Platinum lansering. Med det menes at de benytter seg av det nyeste av det nye når det kommer til teknologi innen programvare, grafikk og lyd. Resultatet er et spill som ser like nydelig ut på din smarttelefon eller nettbrett som for de som spiller South Park på datamaskinen.

Du kan spille South Park og mange flere Net Entertainment spilleautomater på mobile enheter med Android og iOS, og nyte det absolutt beste av det beste uansett hvor du befinner deg, når som helst. Introduksjonen av Touch-spilleautomater er et tegn på at dagens spillere stadig oftere tar i bruk mobilen for underholdning, noe som ikke er så rart når 9 av 10 nordmenn eier en smarttelefon, 6 av 10 eier ett nettbrett, 96% av befolkningen har tilgang til internett, og hele 9 av 10 har tilgang til 4G-mobilnettet.

Spill South Park Touch og South Park spilleautomater på Norges beste Casino på nett

Skal du spille South Park, og spesielt South Park Touch er det like så greit å gjøre det på 2 av Norges desidert beste casino for mobil. Mobilbet og ComeOn bruker mye ressurser for å optimalisere sitt innhold for fremtidens spillere, nemlig mobile spillere.

Her finner du Norges største utvalg av spilleautomater på nett, samtidig som du får mange forskjellige tilbud, titt og ofte. Tilbud som innskuddsbonuser, gratis spinn, turneringer, eksklusive monster spinn samtidig som du får tilgang til personlig kundeservice på Norsk 24/7, året rundt. Disse to nettcasinoene er meget brukervennlige, noe som gjør det å finne frem på nettsidene deres til en lek. De er også lisensiert av spillmyndighetene i Malta, noe som gjør de til trygge casinoer å spille på.

Ser man på “spillernes” favoritter på Mobilbet, ser du South Park kontinuerlig hengende i toppen, noe som skyldes at de er flinke til å kjøre kampanjer mot denne spilleautomaten. De kjører også jevnlige konkurranser hvor du kan vinne alt fra Cruise-turer, biler, penger, bonuser, datamaskiner og andre ting. Kort sagt: enten du spiller på Mobilbet eller søsterselskapet ComeOn er du garantert god kundeservice og Norges beste utvalg av spill for mobile enheter og eksklusive kampanjer.