Secrets of Christmas Spilleautomat

NetEnt Spilleautomater

Secrets of Christmas er en spilleautomat med 5 hjul og 25 gevinstlinjer, er laget av NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.7 %. Denne spilleautomaten er for deg som er glad i julen. Her finner du alt som gjør høytiden magisk og krydrer det hele med noen gavepakker av funksjoner.  

Temaet i Secrets of Christmas er selvsagt julen og Nissefar himself. Her handler det om Free Spins og tilleggsfunksjonene som ligger under disse. Med litt tålmodighet finner du snart ut om du har vært snill gutt/pike og eventuelt kan hanke inn noen supre gaver.

Demoversjonen nedenfor er hentet fra Casumo (OBS: Fungerer ikke på mobil).

 
 
 
 

Utbetalingsprosenten for Secrets of Christmas Spilleautomat

Secrets of Christmas RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på meget sterke 96.7%. Med andre ord, så betyr det at for hver 100 krones det spilles for, tilbakebetales 96 kroner og 70 øre per runde. Nissen har vært tidlig ute i år.

Secrets of Christmas oppgir dessverre ikke sine gjennomsnittlige gevinstfrekvens, noe som betyr at det er vanskelig å si noe om hvor ofte du vinner per spill.

 
 

Secrets of Christmas Bonus

I Secrets of Christmas har NetEnt skapt en spilleautomat som passer perfekt i førjulstiden, som jo nå til dags strekker seg fra tidlig oktober og til og med romjula. Temaet og grafikken får selv den mest kaldhjertede til å mykne opp som en bløt teddybjørn og bringer uten tvil godstemningen hjem i stua. Denne gangen skal du finne ut hva nissen har tatt med seg av presanger og er du heldig så åpner du opp akkurat de rette gavene.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Secrets of Christmas Wilds

Wild-symbolene dukker opp hvor som helst på spillområdet, både i hovedspillet og under Free Spin-modus. Disse godsakene erstatter alle andre symboler, foruten Scatter-symbolene. Det geniale med Wilds er at de erstatter de symbolene som gir høyest gevinst i henhold til gevinsttabellen. Wilds er bra med andre ord.

Secrets of Christmas Free Spins

Det er i Free Spin-modus de virkelige gavepakkene befinner seg.

Med 3 eller flere Scatter-symboler vinner du 10 Free Spins. Når du har gjort det, aktiveres også et Bonusspill hvor du skal velge mellom 20 gaver. Gjemt i disse ligger Free Spins Bonusfunksjoner. Hvor mange gaver du kan åpne, kommer an på hvor mange Scatter-symboler du fikk opp på skjermen.

3 Scatters = åpne 3 julegaver
4 Scatters = åpne 4 julegaver
5 Scatters = åpne 5 julegaver

Bonusfunksjonene du kan vinne er:

Free Spins: Du kan pakke ut 2, 3, 4, 5 eller 10 ekstra Free Spins.
Multipliers: x1 eller x2 multiplikatorer i tillegg til x1 Free Spins multiplikatoren du allerede har.
Wild Reels: Wild Reels på hjul 2 og/eller 4 frem til Free Spin-modus er over.
Wild-symboler: Lys- og/eller klokkesymboler blir Wild-symboler under Free Spin-modus

 
 
Jul med din glede
 
 
1
Prøv på Casumo
2
Få 20 No Deposit Free Spins
3
Registrer deg Gratis
 
 
Ho Ho Ho!