Planet of the Apes Anmeldelse | Spilleautomat fra NetEnt

NetEnt Spilleautomater

Planet of the Apes spilleautomatPlanet of the Apes Anmeldelse | Les mer om Spilleautomaten

Planet of the Apes er en relativt ny spilleautomat fra svenske NetEnt. Med utgangskpunkt i den kjente TV-serien og etterhvert filmene, dras du her med i et eventyr som består av to spillområder, Rise og Dawn. Spilleautomaten har totalt 10 hjul, 3 rader og 40 faste gevinstlinjer. Men en RTP (Return to Player) på brukbare 96.33% og en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på utenomjordiske 30.2%, er dette en spillverden du ikke vil la være å besøke. Spillet byr også på bonuser som  favorittene Free Spins, Wilds og en andre spennende bonus-funksjoner. Spent på å finne ut mer? Les anmeldelsen fra Norgesspilleautomater og få et skikkelig innblikk i et enestående spill. 

Når NetEnt klinker til og produserer en Spilleautomat som du kan teste både gratis og spille for ekte penger, så kan vi love deg en super opplevelse. I samarbeid med 20th Century Fox blir du sendt ut på en fantastisk reise der du fort kjenner igjen universet fra de to Planet of the Apes-filmene filmstudioet har lagd. Her møter du en rekke kjente og kjære figurer, mennesker og aper –  som sammen med lyd og ikke minst animasjon gjør dette til en aldeles fantastisk opplevelse der Free Spins og Bonus krydrer det hele litt ekstra.

Klar for å teste Planet of the Apes gratis? Det gjør du gjennom å klikke deg inn her. Ønsker du å anmeldelser på andre spill så sjekk ut våre Spilleautomater på nett.

 
 
 
 

Har du kommet helt hit i anmeldelsen, så er vi overbeviste om at du ønsker å finne ut enda mer om Planet of the Apes spilleautomat. Det hele virker utrolig påkostet og det er en fryd å spille når alt fra grafikk til lyd er såpass bearbeidet. Før du spiller med ekte penger, så anbefaler vi likevel at du tester Planet of the Apes gratis. Det kan du gjøre via lenkene vi legger ut i denne anmeldelsen. Lyst til å finne ut enda mer om bonus-funksjonene i Planet of the Apes, så les videre.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP) hos Planet of the Apes

Planet of the Apes Spilleautomat har en RTP (Return to Player) på deilige 96,33%. Det vil med andre ord si at du i gjennomsnitt får igjen ca. 96 kroner og 33 øre for hver 100 kroner du satser i spillet. Når du plusser på at du får hele 30,2% i Gjennomsnittlig Gevinstfrekvens (Hit Frequency) med på kjøpet, så er det vel ikke å unndra at du muligens er på sporet av en vinner her! Selvsagt så betyr ikke de høye prosenttallene at du er sikret gevinst, men leser du disse riktig så skjønner man i allefall litt mer om hvordan spillet er bygd opp og hva du kan forvente deg. Og skulle du først vinne noe, så er det bare å forberede seg på et storm av Rise- eller Dawn-bonuser, Dual-funksjonen trigger, wilds  og så videre. Lyst til å prøve andre norske spill med gratis spinn? Klikk her for å se vår store oversikt.

 
 
Casumo Velkomstbonus Opptil 12 000 kroner & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Planet of the Apes Spilleautomat | Bonus og funksjoner

Teamet i Planet of the Apes Spilleautomat er selvsagt den episke kampen mellom menneskelignende aper og homo sapiens. Som våpen i krigen får du ta med deg Rise og Dawn Free Spins, Rise og Dawn Bonus-funksjoner, Bonus-symboler, Scatter-symboler, Wild-symboler, Stacked Wild-funksjon og Dual-funksjonen. Som vi allerede har snakket om så er grafikken perfekt og lydsporene sitter som et skudd. Default maksgevinst er på 300.000 kr og maksimum gevinstmulighet på ett spinn er på hele 2,4 millioner kroner.

Vi har forøvrig lagd en generell oversikt over diverse Bonuser og Funksjoner her.

Scatter-symboler og Rise og Dawn Gratis Spinn

Lander det tre eller flere Scatter-symboler på ett spillområde (hvor som helst) vinner du, men rosinen i pølsa her at du i tillegg gir deg en håndfull deilige Gratis Spinn! Hele 10 stykker faktisk! Under Free Spin-modus, samles alle Wild-symboler som dukker opp på siste Free Spin-runde. På grunn av at akkurat dette symbolet kan erstatte alle andre symboler, gir denne bonusfunksjonen deg uante muligheter til å vinne mye.

Skjer det samme i spillområdet Dawn, mottar du hele 15 Gratis Spinn. Når dette skjer samles det på tre forskjellige symboler. Multiplier, Extra Wild, og Extra Free Spins. Får du disse, fylles «målestasjonen» på siden opp og en ny bonusfunksjon finner veien til spillet ditt.

Rise og Dawn Bonus

Skulle Rise Bonus-symbolet lande på hjul nummer én i spillområdet Rise, aktiverer dette Rise Bonus-funksjonen. Sammen med alle gevinstkombinasjoner som dukker opp nå, gir Rise Bonus tilleggsgevinst for menneske- og apesymboler.
Skulle Dawn Bonus-symbolet lande på det siste hjulet i spillet, gjøres alle menneske- og apesymboler i spillområdet Dawn om til et likt symbol og det betyr at gevinstene fort kan vokse seg store.

Dual-funksjonen er en skikkelig Bonus

Foran hver eneste spinn finnes det en mulighet for at den såkalte Dual-funksjonen aktiveres. Her handler det om tomme plasser på hjulene og symboler som fyller opp disse. Frem til du ikke treffer flere ledige plasser, er spillet i gang og pengene kan bare renne inn.

Ønsker du å prøve Planet of the Apes spilleautomat etter å ha lest denne anmeldelsen, så registrer deg her og sjekk den ut gratis eller med ekte penger.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillekonto
2
Få  opptil 12 000 kroner og 200 Free Spins
3
Kos det maks
 
 
Gå til Casumo