Phantoms Curse Anmeldelse | NetEnt

NetEnt Spilleautomater

Phantoms Curse Gratis Funksjoner

Phantoms Curse Anmeldelse | Les om Funksjoner og Gratis Bonus

Phantoms Curse fra NetEnt er en helt ny spilleautomat med 5 hjul, 4 rader og deilige 40 gevinstlinjer. Den nye spilleautomaten fra svenske NetEnt har en utbetalingsprosent (Return To Player) på spenstige 96.57 % og en   Gjennomsnittlig Gevinstfrekvens på 18.95%. Sistnevnte er ikke blant de høyeste vi har sett, men det spiller ikke så stor rolle. Det som teller er Phantoms Curse høye RTP i tillegg til alle Funksjoner, Free Spins og Bonuser. du finner her. I denne artikkelen ser vi nærmere på hva du kan forvente deg av funksjoner når du spiller Phantoms Curse Spilleautomat gratis med Free Spins og Bonus.

Phantoms Curse Spilleautomat er som sagt en av NetEnt sine nyfødte babyer. I allefall i skrivende stund. Du tok oss ikke mange minuttene før vi virkelig ble sugd inn i historien der temaet er fra den relativt berømte musikalen Phantoms of the Opera. Med en nydelig bakgrunnsmusikk og en litt dyster stemning. Dyster er derimot ikke spillopplevelsen. I Phantoms Curse kan du spille gratis med Free Spins og Bonus, samt oppleve en rekke andre funksjoner. Grafikken i Spilleautomaten fra NetEnt er ren og pen, og innbyr virkelig til spillkos. Ønsker du å teste Phantoms Curse gratis og prøve funksjoner som Free Spins og andre Bonuser, så klikk her allerede nå. Er du nysgjerrig og ønsker å vite mer, er det bare å lene seg tilbake å lese videre.

 
 
 
 

Phantoms Curse er som du sikkert skjønner en innertier i vår verden. Vi skal nå kjapt se på alt Phantoms Curse har å by på av funksjoner som Bonus og Free Spins. Vi kan vel trygt understreke at dette er en Automat for den som liker at det skjer litt og at mulighetene er mange. Som vi snart skal belyse, så er ikke Phantoms Curse den spilleautomaten i verden med størst Max Default Gevinst i hovedspillet, men treffer du på en av de mange gratis funksjonene i Phantoms Curse kan du også skyte gullfuglen.

 
 
 
 

Phantoms Curse | Utbetalingsprosent (RTP)

RTP er noe vi snakker mye om i bransjen og når du leser deg opp på Phantoms Curse Spilleautomat, så finner du fort ut at den teoretiske utbetalingsprosenten (RTP) på 96.57% er relativt høyt. Vi er ikke de som henger oss alt for mye opp i tall og statistikk, da vi mener at det er selve Spillopplevelsen som er viktigst, men akkurat RTP er det greit å ha en formening om. Uansett om du skal prøve Phantoms Curse alle funksjoner gratis eller spille med ekte penger er det greit å forstå greia med RTP. Kort fortalt sier det noe om hvor mye du får tilbake av innsatsen din. Satser du for eksempel 100 kroner sier Phantoms Curse RTP (96,57%) skal du få igjen 96 kroner og 57 øre per runde. Her er det ikke snakk om noe som er «satt i system», så du vet selvsagt aldri når du vinner eller hvor mye du vinner.

Vi nevnte også kort den Gjennomsnittlige Gevinstfrekvensen, som i Phantoms Curse er på 18,95%. Det betyr enkelt og greit at en gevinstkombinasjon går inn ca. 1 gang hver 5. runde.

 
 
10bet Velkomstbonus Opptil 3000 kroner & 30 Free Spins Gå til 10Bet
 
 

Phantoms Curse Spilleautomat | Bonus og funksjoner

Når du spiller Phantoms Curse blir du fort kjent med spillets mange spennende funksjoner. Uansett om du velger å teste Phantoms Curse gratis eller spille med ekte penger, så vil du før eller siden ramle over Free Spins og Bonus-funksjoner som Scatter-symboler og ikke minst «Pick and Click». Et problem når det er så mange spennende funksjoner som i Phantoms Curse, er at det rett og slett blir litt for mye av det gode. Heldigvis vet NetEnt hva de gjør og det hele er egentlig såre enkelt. Er du usikker på om det blir for innviklet så kan du jo selvfølelig på Phantoms Curse gratis før du spiller for ekte penger, men vi lover at du ikke kommer til å bruke lange tiden på å sette deg inn i det hele.

Som vi skrev tidligere har ikke Phantoms Curse den største default maksgevinsten vi har sett (40 000 kroner i hovedspillet), men det betyr ikke at det ikke er betydelige summer å hente likevel. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 10 kroner og satse mellom 2 kroner og 2000 kroner per runde. Utover maksgevinsten i hovedspillet så har jo som sagt Phantoms Curse noen funksjoner som virkelig kan spe på gevinstsummen:

  • Hovedspill: 40 000 NOK / 4 000 mynter – på en enkelt gevinstlinje
  • Hovedspill: 1 600 000 NOK / 160 000 mynter – maks etterfølgende gevinst
  • Pick and Click: 72 000 NOK / 7 200 mynter – maks gevinst i denne funksjonen
  • Freespins: 40 000 NOK / 4 000 mynter
  • Freespins: 1 600 000 NOK / 160 000 mynter – maks etterfølgende gevinst
  • Mask Phantom Respin: 40 000 NOK / 4 000 mynter –
  • Mask Phantom Respin: 1 600 000 NOK / 160 000 mynter – maks gevinst i denne funksjonen

Phantoms Curse Spilleautomat | Free Spins Bonus

Free Spins er en av mange funksjoner og bonuser i Phantoms Curse. Når disse først er aktivert, kan du virkelig gjøre det stort. Ingenting er vel som å vinne når du spiller gratis? Følg med på lysekronen du ser til venstre på spillskjermen. Etterhvert som Free Spinsene dine blir brukt opp kuttes tauene lysekronen henger i og når du tilslutt ikke har flere Free Spins igen er alle tauene kuttet. Med Phantoms Curse Free Spins aktivert så følg med på Phantom-symbolet, som i denne funksjonen fungerer som Wild. Wilds er helt supert, da disse erstatter alle andre symboler og gjør sitt til at gevinstsjansene øker betraktelig.

Phantoms Curse Spilleautomat | Masked Phantom Sticky Wild

Her har du en funksjon som sitter som den skal og som er utrolig spennende. Bonusfunksjonen Masked Phantom Re-spin aktiveres når et såkalt Stacked Phantom-symbol lander på  det første hjulet samtidig som et Stacked Mask-symbol lander på det femte hjulet. Symbolene forvandles till Wilds og blir Sticky (blir stående på et sted) i en Free Re-Spin.

Phantoms Curse Spilleautomat | Mobil / Nettbrett

Phantoms Curse så dagens lys i 2018 og er da selvsagt også tilpasset alle nåtidens duppeditter som Mobiler og Nettbrett. For deg som spillentusiast er jo det gode nyheter, for uansett hvor du befinner deg kan du bra nappe opp mobilen fra lomma og teste en av Phantoms Curse mange supre funksjoner og kanskje hente en av de eksklusive bonusene du finne her.

Føler du at Phantoms Curse er noe for deg? Registrer deg her og test det hele ut gratis.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne 10Bet Spillerkonto
2
Få  opptil 3000 kroner og 30 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til 10Bet