Motörhead Spilleautomat

NetEnt Spilleautomater

Motorhead er en spilleautomat med 5 hjul og 20 gevinstlinjer, er laget av NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på rundt 96.9 %, som de andre “rockeautomatene”. Her er det knallhard Rock fra første riff. Skru opp lyden, velg en av de 5 forskjellige Motorhead-låtene og gi gass! 

Motorhead-designet er utrolig fint å se på. Her sjela til rocken tatt vare på og mørket er nesten påtrengende. I spilleautomaten er det heller ikke spart på konfekten når det kommer til funksjoner. Som seg hør og bør handler det om Free Spins, men også andre rocka varianter som Mystery reel og Bomber. Fyr opp forsterkerne, koble til høyttalerne og la Lemmy og Co. ta deg med på festen.

 
 
 
 

Utbetalingsprosenten for Motorhead Spilleautomat

Det finnes ikke noe info om Motorheads RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller), men hvis vi tar utgangspunkt i de andre “rockeautomatene” ligger den på 96.9%. Spiller du for 100 kroner, tilbakebetales 96 kroner og 90 øre per runde. Du vil mest trolig ikke vinne de største premiene, men heller ta hjem mange små.

Motorhead oppgir dessverre ikke sine gjennomsnittlige gevinstfrekvens, noe som betyr at det er vanskelig å si noe om hvor ofte du vinner per spill.

 
 

Motorhead Bonus

NetEnt har slått på skarptromma med spilleautomaten Motorhead. Her må det sies at det ikke er spart på noe som helst. Bakgrunnsmusikken i Rock Mode er selvfølgelig Motorheads egen, mens temaet er mørkt, dystert og rocka. Akkurat det vi er ute etter. I Motorhead får du nesten følelsen av å henge ut med rockelegendene. Spilleautomaten har tre forskjellige bonusmoduser, så det er nok av spennende funksjoner å spille på.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Motorhead Mystery Reels

Under hovedspillet og i Free Spin-modus vil minst ett av hjulene forvandles til Mystery Reels som er hjul fulle av symboler. Når hjulene har stoppet å snurre, og hvis det er finnes et Mystery Symbol på ett av disse, gjøres dette om til et tilfeldig symbol som gir deg muligheten til å vinne.

Motorhead Free Spins

Free Spin-modus aktiveres i hovedspillet hvis 3 Scatter-symboler dukker opp hvor som helst på det 3., 4. eller 5 hjulet. Opp til 10 Free Spins deles ut sammen med Mystery-symboler, som kan gi det betydelige gevinster. Her dukker det fra tid til annen også opp et Wild-symbol som kan booste gevinstene dine ganske så bra.

Motorhead Bomber

Dette er den siste av bonus-funksjonene og aktiveres før et spinn i hovedspillet. Bomber dukker opp på hjulene, som igjen avler Mystery-symboler.

 
 
Rock on
 
 
1
Prøv Gratis hos Casumo
2
€1200 Bonus + 200 Free Spins
3
Sats & Spill med Ekte Penger
 
 
Spill Motörhead nå