Jack Hammer 2

NetEnt Spilleautomater
 
 

Jack Hammer 2 er en spilleautomat med 15 hjul, 3 rader og 99 (!) gevinstlinjer fra NetEnt, har en utbetalingsprosent (Return To Player) på elleville 97.1 % samt en Hit Frequency på 23,66%. Som i en hvilken som helst «noir detektiv»-serie handler det om de snille mot de slemme. Beskytt damene fra de «dumme mennene» ta med deg en haug med Sticky Wilds på veien.

I Jack Hammer 2 er det du som er helten og må redde uskyldige Pearl fra å svømme med fiskene.

 
 
 
 

Her er det ingen tid å miste. Vakre Pearl er i fare og du må redde henne fra Don Crabby’s klamme hender. Om hele spillet er som grafikken, har du store ting i vente. Vet man ikke bedre så ser det hele ut som en tegneserie om superhelter og det gjør heller ingen ting at NetEnt spriter opp det hele med et flott lydspor. Foruten den store mengden gevinstlinjer (99 i tallet) så finner du også et par av de deiligste bonusfunksjonene vi vet om i spilleautomater. Sticky Wilds og Free Spins! Så frem med revolveren, fingeravtrykk-pulveret og forstørrelsesglasset, du har en jobb å gjøre.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Jack Hammer 2 RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 97.1%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 97 kroner og 10 øre per runde.  Så her er det med andre ord bare å ta opp jakten.

Jack Hammer 2spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 23,66%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 4 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Jack Hammer 2 spilleautomat dreier seg som sagt om det «gode mot det onde». Med den nydelige sangerinnen Pearl på den ene siden og den onde Don Crabby på den andre siden, er det din jobb å redde henne fra krabbekloen til «The Don». Handlingen foregår i en noire-fortelling, der man fort får assosiasjoner til det glade 60-tall, gangstere og superhelt Comics.

At det svenske teamet i Nytent produserer spilleautomater av høy klasse, på løpende bånd, er ingen hemmelighet. Liker du spilleautomater, så kommer du garantert til å like denne også. Med utrolige 99 gevinstlinjer, Free Spins og Sticky Wilds finner alt fra den garvede automat-eksperten, til nybegynneren noe å like. Det er lett, det er enkelt og det er sinnsykt morsomt.

I hovedspillet er «default» maksgevinst på en enkeltlinje 50 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og sette mellom 5 kroner og 2500 kroner per spinn. Treffer du blink, kan du med andre ord befri prinsessa og stikke avgårde med en sum selv en gangster verdig etterpå.

Jack Hammer 2 kan muligens ikke skryte av en haug med ekstrafunksjoner, blinkende lys og sirener som uler på grunn av jackpottutbetalinger, men bonusene er likevel gjennomtenkt.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Sticky Win

Sticky Win-funksjonene i Jack Hammer 2 spilleautomat gir deg mulighet til å bygge på en vinnerkombinasjon.

En vinnerkombinasjon låses og hjulene snurrer på nytt. Får du flere av symbolene som er låst under Sticky Win-modusen, låses de også og hjulene snurrer på nytt. Dette fortsetter helt til hjulene er fylt opp av respektive symboler eller du ikke får et av «vinnersymbolene». Gevinstlinjer og innsats beregnes, og du får utbetalt summen du har vunnet. Med 99 mulige gevinstlinjer, så kan dette være gullgruven du har sett etter i hele ditt liv.

Free Spins

Som alle andre spilleautomater med respekt for seg selv, så finner du selvsagt også Free Spins i Jack Hammer 2 spilleautomat. Free Spins aktiveres når 5 eller flere Free Spins-symboler vises på hjulene (de trenger ikke stå i klynge).

Når du har aktiver et visst antall Free Spins, spilles disse med samme innsatsnivå som du hadde i hovedspillet. Et dynamisk varsel viser hvor mange Free Spins som gjenstår.

I Free Spins-modus, kan hvert eneste symbol gjøre om til Wilds. Disse viser på en måte den pågående kampen mellom Jack Hammer og Don Crabby.
Under Free Spins dobles (x2) myntgevinstene og etter avsluttet modus, legges samlet gevinst sammen og overføres til spillerens konto. Enkel, greit og potensielt en skikkelig cash boost for kontoen din.

Jack Hammer 2 på Mobil / Nettbrett

NetEnt gir gass og har ikke spart på noe når det kommer til teknologien heller. Jack Hammer 2 spilleautomat funker som varm kniv i smør på både mobil og nettbrett, så du har absolutt ingen unnskyldning for ikke å redde stakkars Pearl. Kom deg ut og bli dagens helt!

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo