Glow

NetEnt Spilleautomater
 
 

Glow er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 15 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.7 %. Denne gangen tar du turen til det kalde nord og møter alt fra det mektige nordlyset, uglelyder, mystiske symboler og et lydspor som virkelig setter stemningen.  

I Glow spilleautomat er du på kjente trakter. Ja, i allefall delvis. Det kaldt, mørkt og mystisk, men samtidig blir du varm av tanken på alt av  Free Spins og Wilds som bare venter på deg.

 
 
 
 

Glow er ingen innviklet spilleautomat der du har en haug med funksjoner som bare roter det til for deg. Her er det tatt helt ned til beinet og det fungerer. NetEnt er gode på dette. God grafikk, flotte lyder og en brukervennlighet som er blant de beste i bransjen. I Glow skal du bryne deg på mystiske symboler, Wilds og Free Spins. Dette er automaten for deg som liker å gå rett på sak, uten for mye vissvass.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Glow RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.7%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 70 øre per runde.  Bare det kan få deg til å gløde i vinterkulden.

Glow spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 27,2%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 4 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Glow spilleautomat er av det kjente slaget. Her befinner du på et sted hvor nordlyset regjerer og mystiske dyreånder sniker seg rundt omkring i skogen. Et mer behagelig lydspor til å akkompagnere mystikken skal du lete lenge etter. Det er nesten så en kan slutte å synge godnattsanger for ungene og rett og slett bare skru på play her. Som sagt, handlingen foregår et sted langt nord og selv om nattehimmelen lover kaldt vær, er Glow såpass spennende at du aldri «går tom» for høy puls og hetetokter.

NetEnt har gjort dette utallige ganger. Grafikken er knallbra, brukervennligheten det samme og lysdporet like magisk som nordlyset selv. I Glow spilleautomat har du med Free Spins, Wilds og Multiplikatorer å gjøre. Og gevinster, store gevinster.

I hovedspillet er «default» maksgevinst på en enkeltlinje 80 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 1, og sette mellom 1,50 kroner og 1500 kroner per spinn. Kanskje uler du av glede når frostrøyken har lagt seg?

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

Wild-symboler kan erstatte alle symbolene i hovedspill. Disse kan dukke opp hvor som helst på hjulene, og utbetaler den høyeste vinnerkombinasjonen på gevinstlinjene. En annen vri med Wild-symbolene i Glow, er at alle linjer med et Wild-symboler utbetaler dobbelt.

Free Spins

I Free Spins-modus går det unna i Glow. Scatter-symbolet er borte og her er dyrene som bestemmer antall Free Spins du skal ende opp med.
-Under Free Spins-modus multipliseres alle gevinster med x2, og er det Wilds med på leken snakker vi x4.
-Gevinster i Free Spins, gir deg enda flere Free Spins. 

Glow på Mobil / Nettbrett

Spill hvor du vil, når du vil. NetEnt har gjort jobben og leverer en spilleautomat som fungerer glitrende på alle typer mobile enheter.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo