Ghost Pirates

NetEnt Spilleautomater
 
 

Ghost Pirates er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og den litt utradisjonelle “243 måter å vinne på” fra NetEnt. Spilleautomaten har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.9 %. I Ghost Pirates er det alle mann til kanonene og splitte mine bramseil. Gjør deg klar for en seilas av de sjeldne. 

Ghost Pirates ser helt fantastisk ut og har en RTP som er blant de absolutt beste i bransjen. Med Wilds, Scatters og Free Spins har du mer enn nok å bryne deg på.

 
 
 
 

Har du kanskje en drøm om å være pirat for en dag. Oppleve sjøsprøyten i ansiktet og dra ut på jakt etter skjulte skatter? I Ghost Pirates har du muligheten. I denne spilleautomaten fra NetEnt får du en spillopplevelse av de sjeldne. Nydelig grafikk, bølgeskvulp og en rekke mer eller mindre skumle figurer sørger for at du hele tiden føler at du er i ferd med å gå på planken. Scatter-symboler, Free Spins og Wilds er en del av eventyret og om du er heldig med ammunisjonen, kan du fort stikke avgårde med en real skatt.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Ghost Pirates RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.9%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 90 øre per runde. Ikke dårlig for en skarve sjørøver.

Ghost Pirates spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 42,6%, noe som nesten tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 2 runder. Akkurat det er det ikke mange som slår.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

I Ghost Pirates spilleautomat handler det, som navnet tilsier, om sjørøverspøkelser, skumle apekatter, papegøyen Polly og selvsagt enorme rikdommer. Det er din jobb som kaptein på skuta å seile den inn i smult farvann og forsyne deg av så mye av gevinstene som overhodet mulig.

NetEnt er kjent for kvalitet, og Ghost Pirates spilleautomat stiller seg ikke annerledes enn mange av deres andre kvalitetsautomater. Grafikken er verdensklasse og brukervennligheten er en sjørøver verdig. Selv med like lite datakunnskaper som One Eyed Ed (en av figurene i spillet), skal du kunne lande trygt på beina i Ghost Pirates.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 110 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og sette mellom 1 krone og 650 kroner per spinn. Her har du 243 måter å vinne på, noe som betyr at så lenge symbolene havner på rad og rekke, trenger du ikke forholde deg til hvor på hjulene.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

Wild-symboler kan erstatte alle symbolene i hovedspillet. Disse kan dukke opp hvor som helst på hjulene, og utbetaler den høyeste vinnerkombinasjonen på gevinstlinjene. Også Scatter-symbolene kan erstattes med Wilds.

Free Spins og Scatter-symboler

Ghost Pirates har Scatter-symboler i form av en skattekiste. Med disse har du muligheten til å ta steget inn i Free Spin-modus.
– I hovedspillet vinner du gjennom å ha 3 eller flere Scatter-symboler.
– Free Spins-funksjonen aktiveres når 3+ Scatter-symboler lander på rad, fra 1. hjul til venstre. Free Spins spilles med samme innsats som hovedspillet.
– Under Free Spin-modus, vil 3 eller flere Scatter-symboler gi deg enda flere Free Spins.
– Gevinstene du vinner i Free Spin ganges med tre (x3).

Ghost Pirates på Mobil / Nettbrett

NetEnt leverer alltid spilleautomater som fungerer knirkefritt på mobilen. Så om du er til sjøs på skattejakt eller sitter i ditt eget trygge hjem, så er det ikke noe vente på. Ghost Pirates-skuta står klar til å bordes.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo