Fruit Shop

NetEnt Spilleautomater
 
 

Fruit Shop er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 15 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.7 %. Er du klar for å gå tilbake til det spilleautomater egentlig handler om? Frukt…  

I Fruit Shop snurrer du meloner, kirsebær, appelsiner, noen bokstaver og  er du heldig så lander du noen fruktige Free Spins og Wilds. Da kan du fort vinne noen seriøst saftige gevinster.

 
 
 
 

I Fruit Shop er vi som sagt tilbake til spilleautomatenes spede begynnelse. Her er det ikke spesielt mange funksjoner og grafikken er ikke overdrevet den heller. Dette er enkelt og greit, ikke noe spesielt….men likevel ufattelig tilfredsstillende i all sin enkelhet.  Det er litt som vanlig med NetEnt, det er ikke alltid de trenger å finn opp kruttet, men likevel får de det til å fungere fantastisk bra.  Vi garanterer deg en skikkelig forfriskende opplevelse med både Wilds og Free Spins.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Fruit Shop RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.7%. Noe som betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt tilbake 96 kroner og 70 øre per runde. Alt tyder med andre ord på en “fruktig” kveld.

Fruit Shop spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 27,2%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 4 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

I Fruit Shop spilleautomat handler det som tidligere sagt å få høstet så mange deilige frukter som bare mulig. Legg de opp på rad og rekke, og stikk avgårde med både Free Spins og gevinster på størrelse med meloner. Selve grafikken og lydsporet er det egentlig ikke mer å si om enn det som allerede er sagt. Enkelt, brukervennlig, retro og ikke minst morsomt.

De svenske trollmennene i NetEnt er som sagt utrolig flinke til å gjøre spillopplevelsen til noe helt ekstra på automatene de lager. Selv med spilleautomater som Fruit Shop, som egentlig er skåret ned til beinet i forhold til antall funksjoner gjør de noe rett. De holder seg hele tiden på trygg grunn med Free Spins og Wilds. Som en liten ekstrabonus har de gjort det lille mesterstykket å doble verdien på alle gevinster du vinner i Free Spin-modus med 2. Og det er mer, men det kommer vi snart tilbake til.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 800 000 kroner. Saftig? Fruktig? Får du vann i munnen? Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 1, og sette mellom 1,50 kroner og 1500 kroner per spinn. Her kan du altså vinne såpass med penger at du kan drikke nypresset juice resten av livet.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

Wild-symboler er de beste symbolene du kan komme over. No doubt! Disse innrammede logo-symbolene kan erstatte alle andre symboler i hovedspillet og Free Spin-modus. Disse kan dukke opp hvor som helst på hjulene, og utbetaler den høyeste vinnerkombinasjonen på gevinstlinjene. En gevinstlinje med Wild-symboler utbetaler x2 i gevinst.

Free Spins

Frukt, frukt og atter frukt! Gevinster med fruktsymboler trigger Free Spins. Alle gevinster i Free Spin-modus dobles (x2), og skulle du i tillegg vinne med Wild-symbolene så firedobles gevinstene (x4).

Du kan vinne fra mellom 1-5 Free Spins. Hvor mange kommer an på antall symboler du har i gevinstlinjen din og hva slags frukter/bær som du vinner med. Sjekk utbetalingstabellen for nærmere info.

Fruit Shop på Mobil / Nettbrett

Om det er Kirsebær, Free Spins eller Wilds du er ute etter i Fruit Shop spilleautomat, kan du jakte de både på mobil og nettbrett. NetEnt er visjonære og ser hvor viktig denne bruken har blitt. Så nå kan du sitte i toppen av epletreet i hagen og snurre i vei. Bare pass på og ikke falle ned når gevinstene dundrer inn.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo