Fruit Case

NetEnt Spilleautomater
 
 

Fruit Case er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.4 %. Spilleautomaten har flere utrolig spennende ekstrafunksjoner som rett og slett gir deg vann i munnen. Les videre og finn ut hva vi snakker om.  

I Fruit Case spilleautomat handler det om saftig fruktkjøtt, spennende funksjoner som Avalanches og ikke minst digre gevinster.

 
 
 
 

Fruit Case kan med første øyekast muligens se noe enkelt ut. En helt ordinær spilleautomat uten annet under panseret enn de vanlige funksjonene. Ikke noe galt i det altså, det er gøy med enkle spilleautomater uten de forvirrende reglene som noen har. Grafikken er helt grei og det føles ut som om vi skal leke med noen tatt rett ut av barne-TV. Men NetEnt er ikke helt uten triks i ermet og drar frem et par skikkelige ess. Har du lyst til å lære mer om Avalanches og Free Falls, er det bare å henge med videre.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Fruit Case RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.4%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 40 øre per runde. Et tall som er relativt gjennomsnittlig på NetEnt sine spilleautomater, men høyt i forhold til standarden i bransjen.

Fruit Case spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 41,1%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 2,5 runder og som er et meget høyt antall.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

I Fruit Case spilleautomat befinner du deg på et samlebånd der høsteklare frukter er i ferd med å bli presset til saftige gevinster. Spiller du kortene dine rett kan du ende opp med skyhøye gevinster og en «juicy» fremtid. Den uskyldige spilleautomaten skjuler nemlig noen skikkelige godbiter og har alt som trengs for å bli en skikkelig hit i de fleste hjem. Her er det med andre ord bare å sette tennene i fruktene og la det stå til.

NetEnt kan det med å lage spilleautomater. Det er det ikke tvil om. Noen ganger kan det nesten se ut som om de nesten har gjort det for enkelt, men fortvil ikke, de vet hva de gjør. I Fruit Case spilleautomat handler det ikke om at grafikken ser ut som om den er tatt ut av en barnebok (ikke noe galt i det), men heller hva som er poenget når hjulene først snurrer. Og det er Wilds, Free Falls og Avalanches!

Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og sette mellom 2 kroner og 1000 kroner per spinn. Dette kan det med andre ord blir mye penger av.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

Wild-symboler kan i hovedsak erstatte alle andre symboler i Fruit Case. Disse kan dukke opp hvor som helst på hjulene, og utbetaler den høyeste vinnerkombinasjonen på gevinstlinjene. I spillet finner du også en Wild Multiplier som aktiveres på gevinster med Wild-symboler. Multiplikatoren øker for vært Avalanche (mer om det snart).

  • 1. Avalanche x2 gevinst
  • 2. Avalanche x4 gevinst
  • 3. Avalanche x6 gevinst
  • 4. Avalanche x8 gevinst

Avalanches

Når hjulene har snurret og du har hanket inn en gevinst, aktiveres Avalanche-funksjonen. Kort sagt er dette en type Re-spin, men i stedet for at hjulene snurret, knuses symbolene som var med i gevinstlinjen og et «skred» av nye symboler erstatter disse. Avalanche-funksjonen vil bare fortsette til du ikke lenger vinner.

Free Falls

Free Fall-symbolet i Fruit Case vises som en type blender. Får du tre av disse på rad, fra venstre til høyre, vinner du 10 Free Falls. Alle gevinster vunnet under Free Falls multipliseres med 3.

Fruit Case på Mobil / Nettbrett

Ikke noe problem! Jobber du på saftfabrikken, kan du likevel dra opp mobilen å spille Fruit Case i pausen. Alle spillene til NetEnt fungerer alltid smertefritt på dine håndholdte.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo