Flowers

NetEnt Spilleautomater
 
 

Flowers er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 30 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.3 %. Du finner kanskje ikke verdens flotteste bukett med blomster her, men kanskje så du en spire til nyvunnet rikdom.  

I Flowers spilleautomat skal du ikke se deg blind på utseende til blomstene, for her kan det vanke vakre overraskelser.

 
 
 
 

Som sagt, i Flowers spilleautomat plukker du ikke de vakreste bukettene i verden, men er du interessert i å drive litt rolig gartnervirksomhet så kan fort saldoen din gro litt. Grafikken er ikke blant de mest avanserte vi har sett, men i Flowers så er heller ikke det meningen. Figurene du møter er som tatt ut av en hvilken som helst tegneserie, og du blir reglerett glad når du spiller. Særlig når du møter Wilds, Free Spins og ikke minst de “doble symbolene”. Jippi!

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Flowers RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.3%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 30 øre per runde.  Sett på vannsprederen og la avlingen gro i rekordfart!

Flowers spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 44,7%, noe som tilsvarer nesten 1 gevinst pr. 2 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

I Flowers møter du både sure, blide og sløve blomster. Ikke noe du ønsker å gi kona på bryllupsdagen, men skulle flaksen blomstre så kan det brått hende du kan gi henne mer enn som så.

NetEnt har en tanke bak det meste de gjør, og den går ut på at alle spilleautomatene de lager skal passe for både nybegynnere og erfarne spillere. Flowers spilleautomat er ikke noe unntak. Det er såpass enkelt at de selv for en som prøver en spilleautomat for første gang, så er det ikke noe problem. Samtidig har de gitt automaten noen funksjoner som gjør at også alle andre har interesse av å prøve. Mer om disse funksjonene om litt.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 350 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og sette mellom 3 kroner og 750 kroner per spinn.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Stacked Wilds

For å gjøre det hele litt ekstra spennende i Free Spin-modus, så har NetEnt lagt til Stacked Wild-funksjonen i Flowers. Dette er Wild-symboler som dukker opp tilfeldig i stabler på 2 og 3 under Free Spins.

Doble Symboler

Doble symboler teller som to enkeltsymboler i én og vises som et symbol med “to hoder”.
I stedet for å få maks 5 symboler på rad (5 hjul) så kan man med andre ord ende opp med hele 10 symboler på en gevinstlinje. Da snakker vi om blomstrende økonomi.

Free Spins

Fire eller flere Free Spin-symboler hvor som helst på hjulene aktiverer Free Spin-funksjonen. Du kan vinne ytterligere Free Spins i Free Spin-modus.

Flowers på Mobil / Nettbrett

Flowers på Mobilen? Ja, selvsagt! Ikke noe problem. Her er det bare å sette seg i blomsterenga, ta opp mobilen din og gå for doble symboler.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo