Fisticuffs

NetEnt Spilleautomater
 
 

Fisticuffs er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.7 %. I denne spilleautomaten handler det om å være hardtslående nok til at du soper med deg storgevinsten.  

I Fisticuffs spilleautomat er du tilbake på starten av 1900-tallet og den gang da boksesporten var for gentlemen. I ringen var de likevel knallharde, så du må virkelig stå på for å ta med deg «beltet» hjem!

 
 
 
 

Fisticuffs er ikke for de med frynsete nerver. I denne hardtslående spilleautomaten må være forberedt på å gå alle rundene, få deg noen trøkker og gripe mulighetene du får. Det er ikke bare handlingen som er lagt tilbake i tid, men også selve grafikken er retro. Ikke at den ikke er bra,  men du får virkelig følelsen av å gå inn i en bokshall fra en annen æra. Blandt blod, svette og tårer, finner du også flere typer Wilds som kan få selv en beinhard slosskjempe til å skjelve i knærne.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Fisticuffs RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.7%. Med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 70 øre per runde. Denne spilleautomaten slår med andre ord godt i fra seg.

Fisticuffs spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 25,9%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 4 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Fisticuffs spilleautomat er som vi såvidt har nevnt allerede, boksing. I denne slagmaskinen er vi tilbake på tidlig 1900-tall og tar plass i en vasketkte boksearena med alt det innebærer. Selve automaten er enkel og du trenger ikke noe mesterbelte for å skjønne hva som skjer.

NetEnt har det med å slå til med den ene gode spilleautomaten etter den andre. Så også med Fisticuffs. Spilleautomaten har som sagt et boksetema og brukervennligheten mer enn bra nok, eller, den er faktisk veldig bra. Her står det ikke bare om gullbelter eller mesterskapstitler, men store gevinster. Skal du oppnå suksess er det viktig å holde øye alle Wilds. Lander de på rett sted, kan fort gå ut av ringen som den store seiersherren.

I hovedspillet er «default» maksgevinst på en enkeltlinje 100 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 1, og sette mellom 2 kroner og 2000 kroner per spinn. Treffer du skikkelig, er du på god vei til suksess du også.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

Fisticuffs slår til med flere typer Wild-symboler. Mer om det snart, men først en kort forklaring på hva Wilds er.  Disse symbolene kan erstatte alle andre symboler. De kan dukke opp hvor som helstog utbetaler den høyeste vinnerkombinasjonen på gevinstlinjene.

Diagonal Wilds

Hvis 1 eller 2 Diagonal Wilds dukker opp diagonalt med en Straight Wild vil Diagonal Wild klinke til Straight Wild og gjøre om symbolet over eller under Diagonal Wild til et annet Wild.

Straight Wilds

Hvis 1 eller 2 Diagonal Wilds dukker opp på samme rad som Straight Wild klinker Straight Wild til Diagonal Wild og sender denne til hjul 1 og/eller hjul 5. Symbolene mellom gjøre om til Wilds.

Fisticuffs på Mobil / Nettbrett

Klin til og kast deg ut i det! Selvfølgelig fungerer dette slagkraftige spille på mobilen din. NetEnt har alltid fokus på Mobil og Fisticuffs er ikke noe unntak.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo