Fantasini: Master of Mystery

NetEnt Spilleautomater
 
 

Fantasini: Master of Mystery er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 243 måter å vinne på fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.6 %. Skulle du være så heldig å dra en kanin opp av hatten, så kan du fort stå igjen som storvinner i denne magiske spilleautomaten.  

I Fantasini: Master of Mystery spilleautomat møter du alt fra illusjonister til utbryterkonger. En magisk aften venter den som ønsker å delta.

 
 
 
 

Med lydspor og grafikk på plass, så har NetEnt nok en gang skapt en engasjerende spilleautomat som denne gangen kan by på magiske opplevelser. I Fantasini: Master og Mystery har de droppet gevinstlinjene og kjører heller 243 måter å vinne på. Mer om det senere. De har også klinket til med en spennende funksjon som gjør at to eller flere av hjulene “låser” seg.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Fantasini: Master of Mystery RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.6%. Med en innsats på 100 kroner, skal du i gjennomsnitt få tilbake 96 kroner og 60 øre per runde.  Magisk ikke sant…

Fantasini: Master of Mystery spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 27,8%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 4 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Fantasini: Master of Mystery spilleautomat er som navnevalget på automaten tilsier, magi. Tidspunktet er satt til tidlig 1900-tall, noe du også får følelsen av med en gang du starter spillet. På en måte så man også assosiasjoner mot britiske mordgåter og så videre, men her handler det altså om illusjoner og utbrytere.

NetEnt er som tryllekunstnere å regne, når det kommer til det å lage spennende spilleautomater. Også i Fantasini: Master of Mystery har de klart kunststykket. Her finner du ingen unødvendige illusjoner eller funksjoner. Alt er skreddersydd ned til minste detalj og spillet er så brukervennlig at absolutt alle forstår hva som foregår når man først har snurret et hjul. Foruten Wilds og ikke minst alle de forskjellige måtene å vinne på, finner du også den spennende funksjonen Linked Reel.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 1 300 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og sette mellom 2 kroner og 1250 kroner per spinn. Får du hønseflaks, kan du altså stikke av med relativt gode summer.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

243 måter å vinne på

Det høres kanskje komplisert ut, men det er ikke det. Her har NetEnt kvittet seg med de velkjente gevinstlinjene og heller fokusert på at skulle du være så heldig å få 3 like symboler etter hverandre, hvor som helst på hjulene, så har du vunnet. Enkelt, greit og ikke minst spennende.

Linked Reels

Her har vi en funksjon som aktiveres på hvert snurr! Yes, du leste riktig. Hele poenget med Linked Reels i Fantasini: Master of Mystery spilleautomat er at foran hver snurr, låses minst 2 av hjulene seg og klones. Det vil si at du alltid har minst 2 like symboler etter hverandre. Er du heldig klones flere enn 2 hjul og storgevinster kan da dukke opp som troll i eske.

Wilds

Som med de fleste spilleautomater med respekt for seg selv, så finner du også Wilds i Fantasini. Master of Mystery. Disse erstatter alle andre symboler i spillet og er derfor en viktig brikke i jakten på de magiske gevinstene.

Fantasini: Master of Mystery på Mobil / Nettbrett

Spilleautomaten fungerer helt magisk på mobilen. NetEnt legger alltid til rette for mobilbruk og leker ikke butikk når det kommer til brukervennlighet på det som muligens er din mest brukte “kroppsdel”.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo