Excalibur

NetEnt Spilleautomater
 
 

Excalibur er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 95.1 %. Denne spilleautomaten gir deg kongelige gevinster om du tar grep om sverdet og jager alt fra Wilds til Scattere til din konto.  

I Excalibur er du tilbake i svunnen tid og det hele handler om det magiske sverdet, som i følge legenden var i stand til å overvinne alt og alle.

 
 
 
 

Med et sverd fra middelalderen i hovedrollen, dreier det seg her om alt fra riddere og konger til trollmenn  og gylne begere av gull. Grafikken i spillet er nydelig og som vanlig med NetEnt, så er ikke bakgrunnsmusikken/lydene noe dårligere. Når sverdene møtes og kampen skal stå, er det likevel Wilds og Scattersymboler som virkelig betyr noe. I Excalibur får du med andre ord mer enn nok å bryne deg på.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Excalibur RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 95.1%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 95 kroner og 10 øre per runde.  Blir du dagens ridder i skinnende rustning?

Excalibur spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 34,7%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 3 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Når du setter deg ned foran skjermen og starter Excalibur blir du ganske så fort dratt inn i en verden full av riddere, sverd, konger, prinsesser, skjold og trollmenn. Handlingen utspiller seg på en middelaldersk handelsplass hvor dramaet aldri er langt unna. For deg så gjelder det å kjempe deg til bonusfunksjonene du finner og dra nytte av eventuelle FreeSpins som kan dukke opp fra ingenting.

NetEnt har det i blodet når det kommer til å utvikle spilleautomater, som ikke bare er en spilleautomat, men en gedigen opplevelse. Excalibur har egentlig alt en spilleautomat skal ha. Her er det bare å stålsette seg for adrenalinkick og heseblesende action. Grafikken er det ingen som helst ting å si på og brukervennligheten er selvsagt der den skal være. Dette er enkelt, men likevel fryktelig spennende.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 1 200 000 kroner, noe som kan få selv en ridder av ypperste klasse til å miste fatningen. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 1, og sette mellom 1 krone og 800 kroner per spinn.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

Som Wild i spillet finner du selveste Excalibur. Wilds kan erstatte alle andre symboler i jakten på vinnerkombinasjoner og gir deg x2 gevinsten om du vinner. Det eneste symbolet som ikke kan erstattes er Scatter-symbolene.

Golden Wilds

Når disse symbolene dukker opp i en vinnerkombinasjon, så har du skutt gullfuglen.  “Gold Excalibur” kan bare forekomme på 3. hjul, men når du så har fått en vinnerkombinasjon med gullsverdet, så får du igjen x4 gevinsten. Heller ikke dette Wild-symbolet kan erstatte Scatter-symbolene.

Scatter-symboler

Scattersymbolet i spillet er det ettertraktede gullbegeret. For å vinne med Scatter-symbolet er det ikke nødvendig “å lande” på en aktiv gevinstlinje. Lander tre eller flere Scatter-symboler på hjulene samtidig, aktiveres FreeSpin-funksjonen og du får 10 FreeSpins. Alle gevinster tredobles i denne funksjonen.

Exalibur på Mobil / Nettbrett

NetEnt er like ridderlige når det kommer til mobil eller PC. Excalibur fungerer akkurat like godt på alle plattformer. Trekk sverdet og gå for storgevinsten i dette superspennende spillet.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo