Evolution

NetEnt Spilleautomater
 
 

Evolution er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.3 %. Denne gangen er det bare å glemme alt du har lært om religion, for nå er det evolusjonslæren som gjelder.  

I Evolution spilleautomat reiser du tilbake i tid og følger utviklingen fra organismer som lever i vannet til disse tok steget opp av sjøen opp på land.

 
 
 
 

Evolution er et nydelig spill. Grafikken er i en klasse for seg og mystikken det spilles på fungerer veldig bra. Brukervennligheten er som alltid bra når det er NetEnt som står som utvikler av spillet. De forskjellige bonusfunksjonene kommer vi snart tilbake til, men vi kan kort nevne godbiter som Wilds, Freespins og den spennende Evolution-funksjonen.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Evolution RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.3%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 30 øre per runde.  Dette kan med andre ord utvikle seg til å bli en meget god dag om du hopper i det.

Evolution spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 39,4%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 3 runder (faktisk enda bedre enn det).

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Når du starter Evolution for første gang, forstår du tidlig at dette er et miljø du ikke akkurat kjenner deg igjen i. Her bader du blant encellede organismer til nyutviklede landdyr i et tema som tar for seg utviklingslæren og dens bratte kurve. Ut av vannet og opp på land! Målet ditt er denne gangen derimot ikke å ta til deg ny lærdom, men å vinne så mye som overhodet mulig, samtidig som du kjenner pulsen slå av spenning. Med flere spennende bonusfunksjoner i vente er det absolutt ikke noe umulighet og oppleve både i pose og sekk.

NetEnt er blant spillprodusentene som har vært en pådriver i å utvikle gode spilleautomater. I Evolution sitt tilfelle har de skapt en spilleautomat som ikke bare ser bra ut og er brukervennligheten selv, men de har kombinert dette med et tema og funksjoner som gjør spillet like attraktivt for både nybegynnere og de mer erfarne innenfor sjangeren spilleautomater. Her prøver man ikke å finne opp livsformer på nytt, men bruker en velkjent oppskrift som fungerer utrolig bra. Kom deg med andre ord ut av vannet og opp på land hvor du finner en jungel av Freespins og Wilds.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 25 000 kroner (5000 mynter). Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og sette mellom 2,5 kroner og 1250 kroner per spinn. Så her er det bare å kaste seg i det og håpe på at utviklingen går din vei?

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

Med fargerike animasjoner vinner man med Wilds gjennom at disse erstatter alle andre symboler i spillet og dermed skaper den beste kombinasjonen mulig (med tanke på utbetaling). Wild-symbolene finner du på hjul 2, 3, 4 og 5. Disse erstatter altså alle andre symboler foruten Freespin-symbolene.

Free Spins

Lander det tre eller flere Freespin-symboler hvor som helst på hjulene i hovedspillet, aktiveres Freespin-funksjonen. Ikke nok med at selve snurrene ikke koster deg noe, men vinner du i denne modusen, vil du også få en multiplikator på spillet. 3, 4 eller 5 Freespin-symboler gir deg 10, 15 eller 20 Freespins. Gevinster vunnet med Freespin-symboler utbetaler total innsats multiplisert med 2, 4, 20 eller 100. Dette kan det altså bli penger av.

Evolution-funksjon

Når du lander en vinnerkombinasjon i Freespin-modus vil gevinstsymbolene utvikle seg evolusjonært. Det betyr at symbolene vil utvikle seg til neste gevinstnivå, og dermed også øke gevinsten din. Dette gjelder ikke Wild-symbolet.

Evolution på Mobil / Nettbrett

NetEnt har selvsagt fulgt utviklingen når det kommer til mobiltelefoner og nettbrett. Svenskene lager kun spill som gjør seg like godt på absolutt alle plattformer.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo