Elements: The Awakening

NetEnt Spilleautomater
 
 

Elements: The Awakening er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.0 %. Denne gangen skal du få bryne deg på alt hva universet kan kaste på deg av elementer. Tøyler du naturkreftene, kan gevinsten bli villere enn en orkan på vestlandet.  

I Elements: The Awakening spilleautomat er det ild, vann, jord og is du skal kjempe mot. Ingen hvem som helst med andre ord, for tøffere motstand enn selveste universet møter du sjeldent. Tøyler du galskapen, er likevel gevinsten stor.

 
 
 
 

I Elements. The Awakening er det om å gjøre å være alert. Grafikk og lyd holder deg på tå hev, men husk at her snurrer ikke “hjulene” som vanlig. Symbolene kommer fra oven, helt i tråd med de guddommelige kreftene vi her har med å gjøre. NetEnt sørger for at Elements. The Awakening aldri blir kjedelig. Inn dundrer det Avalanche-funksjoner. Free Spins og selvfølgelig Wilds.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Elements: The Awakening RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.0%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner per runde. Ikke noe dårlig utgangspunkt for det ikke.

Elements: The Awakening spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 29,1%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 3 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Vi får kanskje ikke leke gud i Elements: The Awakening, men her handler alt om de fire kjente elementene: Jord, Is, Vann og ikke minst Ild. Vi er tilbake i det som kan virke som jordklodens barndom, men egentlig så kan det være fødselen til en hvilken som helst planet. For deg så gjelder det å holde det hele i sjakk og spiller du ut kortene dine rett, så kan du få karre til deg alt fra Free Spins og Wilds samt “Fire Storms” og “Wind Storms”. Når du tar med i beregningen at her faller symbolene som steiner i atmosfæren, så vet du at gevinstmulighetene er mange.

NetEnt er uten tvil blant de beste i klassen når det gjelder funksjonalitet og overraskende elementer i en spilleautomat. Grafikken er som alltid knakende bra og med en haug av spennende funksjoner (som vi kommer tilbake til) er vi garantert en spillopplevelse i toppklasse.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 75 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og sette mellom 2 kroner og 1000 kroner per spinn. Utenomjordiske summer er mulig om du har dagen!

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Avalanche-funksjon

Elements: The Awakening har en såkalt Avalanche-funksjon hvor symbolene faller ned i kolonnene, i stedet for å snurre på et hjul. Det er når du får en aktiv gevinstlinje (altså du vinner) som trigger en Avalanche, eller et skred. Symbolene eksploderer og plassene tas opp av nye symboler. Du har med andre ord mulighet til å vinne enda flere ganger.

Avalanche Meter

Elements: The Awakening har også et Avalanche-meter som øker for hver gang et skred forekommer (altså en gevinst). Etter fire ganger, aktiveres en av 4 Free Fall-stormer (les mer under). w

Energy Meter

Energy Meter eller Energi-måleren, vises på Play-knappen i hovedspillet. Den har fire områder som fylles og viser hvilken Free Fall-storm som aktiveres..

Free Falls

Elements: The Awakening har som sagt fire forskjellige Free Falls; Fire Storm-modus, Air Storm-modus, Earth Storm-modus og Water Storm-modus.
Hver Free Fall gir 10 Free Falls og Wild-symboler.

Elements: The Awakening på Mobil / Nettbrett

Elements: The Awakening spilleautomat fra NetEnt fungerer som smør på brødet når det kommer til mobil/nettbrett. Alt er tilrettelagt og du får alle de samme funksjonene/brukervennlighet på din håndholdte, som på PC. Kast deg ut i elementene og spill i vei!

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo