Egyptian Heroes

NetEnt Spilleautomater
 
 

Egyptian Heroes er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.7 %. I denne “mystiske” spilleautomaten beveger du deg rundt i den eldgamle egyptiske mytologien og støter på alt fra faraoer til store skatter.    

I Egyptian Heroes spilleautomat handler det om å hente opp skatter fra de dype og nesten utilgjengelige kamrene i pyramidene. Ved hjelp av Scatter-symboler, Wilds og Freespins er mulighetene der fra første snurr, men du må ha nerver nok til å se oldtidens farer i hvitøyet.

 
 
 
 

I denne spilleautomaten gjelder det å ha nervene under kontroll og se klart. I gamle Egypts mytologi kryr det av mystiske vesener, men om du tar “oksen” ved hornene, så kan du tjene godt med penger på de.  I Egyptian Heroes har NetEnt som vanlig gjort seg voldsomt flid med grafikken og selve spillet ser nesten ut som en hvilken som helst påkostet animasjonsfilm. NetEnt viker heller ikke fra brukervennlighet, samt at de strør om seg av spennende funksjoner som Freespins, Wilds, Scattere og ikke minst den spennende Golden Bet Line-funksjonen.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Egyptian Heroes RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.7%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 70 øre per runde.  I spillbransjen er det sjeldent du finner noe særlig høyere RTP enn dette.

Egyptian Heroes spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 41,9%, noe som nesten  tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 2 runder. Det er et tall verdt å legge merke til…

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Altså, Egyptian Heroes handler som sagt om alt fra Pyramider til Faraoer, Sarkofager og alt annet som hører eldgamle Egypt til. Her er det mystikken som har en av hovedrollene og det fungerer utmerket.

Er det noe svenske NetEnt kan, så er det det å lage en spilleautomat som engasjerer. De kjører på med velkjente triks og et tema de fleste synes er både spennende og morsomt. Likevel, så gjør de dette bedre enn de fleste andre. Grafikk og lydspor passer hverandre som mumie i sarkofag, med andre ord som hånd i hanske. Dette er vakkert, det er like enkelt å spille som å smøre brødskiva og det er usannsynlig spennende. Akkurat som en spilleautomat skal være. Når du krydrer det hele med en rekke nydelige bonusfunksjoner, så er det ikke Egyptian Heroes noe annet enn rett og slett imponerende håndarbeid. Et arbeid selv pyramidebyggerne i Kongenes dal hadde sett seg fornøyd med.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 1 000 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og sette mellom 0,1 kroner og 1000 kroner per spinn. Er du ute etter litt ekstra kontanter i lommeboka, kan altså dette være stedet å gjøre et forsøk.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds og Expanding Sticky Wilds

I Egyptian Heroes er nok Wild substitutions å ta av. Både Expanding og Sticky Expanded Wild erstatter alle andre symboler, foruten Scatter-symboler.

Expanding Wild Substitution: Når et Wild-symbol er med i en gevinstlinje, ekspanderer det og dekker deretter hele hjulet, samtidig som det øker sjansen for høyere gevinster i en enkelt runde.

Sticky Expanded Wild Substitution: I Freespins-modus dekkes det midterste hjulet av Sticky Expanded Wilds. For å gjøre det hele enda mer interessant forblir Expanding Wilds på hjulene 2 og 4 fortsatt aktive fra hovedspillet. Dette gjør at hele 9 av 15 symboler faktisk kan bli Wilds på et enkelt spinn.

Golden Bet Line

Egyptian Heroes er den første spilleautomaten fra NetEnt som har funksjonen Golden Bet Line. En unik og innovativ funksjon som gjør hele opplevelsen enda mer spennende.

Før hvert spinn, i både hovedspill og Freespin-modus, blir en av de 20 gevinstlinjene tilfeldig valgt ut som Golden Bet Line. Skulle man være så heldig å vinne på akkurat denne linjen, vil gevinsten multipliseres med 2x til 5x. En real mulighet til storgevinst her altså.

Scattersymboler og Freespins

Se etter Sfinx-symbolet når du spiller Egyptian Heroes spilleautomat. Dette er Scatteren og den er viktig. For å vinne med et Scatter-symbol trenger ikke symbolet nødvendigvis må være en del av en gevinstlinje, men kan lande hvor som helst (scattered) på hjulene. I Egyptian Heroes får man Freespins om man får 3 eller flere slike Scatter-symboler.

3 scattere = 10 freespins
4 scattere = 15 freespins
5 scattere = 20 freespins

Når Freespin-funksjonen aktiveres låses det midterste hjulet og blir en såkalt Sticky Expanded Wild. Denne funksjonen kan gi enorme gevinster og er kanskje den mest spennende funksjonen av dem alle.

Egyptian Heroes på Mobil / Nettbrett

Som alltid så vil NetEnt legge godt til rette for at du kan spille Egyptian Heroes på både nettbrett og mobil. Uansett om du befinner deg dypt nede i et hemmelig kammer eller bare sitter i godstolen hjemme i din egen stue, så er altså Egyptian Heroes aldri mer enn et tastetrykk unna.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo