Eggomatic

NetEnt Spilleautomater
 
 

Eggomatic er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.5 %. Alt ved denne spilleautomaten er eggende. Her er det egg på menyen og de kommer i en rekke forlokkende varianter.  

I Eggomatic spilleautomat møter du flere robothøner og en diger “eggemaskin” som spytter ut bonus-egg på samlebåndet sitt.

 
 
 
 

Her er det om å gjøre å være effektiv, så om fjærkreene på “hjulene” ser relativt sløve ut, produseres det egg på løpende bånd i robot-hønsehuset. Grafikken i spillet er som tatt ut fra en hvilken som helst animasjonsfilm og som vanlig med NetEnt finner du flere spennende funksjoner. I mørke hjørner av hønsehusene klukkes det om både Wilds  og Spreading Wilds, Free Spins og ikke minst Bonus-Egg.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Eggomatic RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.5%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 50 øre per runde.  Ikke noe dårlig utgangspunkt for “eggtasktisk” opplevelse med andre ord.

Eggomtaic spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 31,4%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 3 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Eggomatic spilleautomat egg, egg og bare egg. Eller nei, det er jo egentlig ikke det, men eggene har selvsagt en sentral rolle i en spilleautomat der robothøns og en automatisk eggleggingsmaskin spiller hovedrollene. Handlingen foregår uansett i et produksjonsrom der en flokk med robot-fjærkre er det du ser på hjulene, mens maskinen som produserer bonuseggene, skimtes til høyre på skjermen.

NetEnt er mestere i å skape underholdende spilleautomater. Som tidligere sagt, så ser Eggomatic spilleautomat nesten som en animasjonsfilm ved første øyekast. Grafikken er verdensklasse og brukervennligheten er knallbra. Her prøver man hverken å røre sammen en omelett eller gå for en suffle, men holder seg heller til den trygge verdenen av Free Spins og Wilds.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 100 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 1, og sette mellom 2 kroner og 2000 kroner per spinn. Får du hønseflaks, kan du altså stikke av med relativt gode summer.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds og Spreading Wilds

Wild-symboler og Spreading Wilds kan erstatte alle symbolene i hovedspill og Free Spin-modus. Disse kan dukke opp hvor som helst på hjulene, og utbetaler den høyeste vinnerkombinasjonen på gevinstlinjene. Eggomatic Wilds og Spreading Wilds gir spillerne store gevinstmuligheter.

Free Spins

I Free Spin-modus plasseres det ut fem tilfeldige egg på samlebåndet. For at man skal vinne, må egget med Free Spins stoppe over et Wild-symbol. Du vinner da det antallet Free Spins egget inneholder. Du kan også vinne ytterligere Free Spins i Free Spins-modus.

Cash Egg

Som med Free Spins-egg, så legger Eggomatic-maskinen det vi kaller Cash Egg på samlebåndet. Også her må egget stoppe over et Wild-symbol, for at innholdet i egget skal komme deg til gode. Bonuspremien her er ganske bra, så om du “kakker” rett skall, så kan du vinne stort.

Eggomatic på Mobil / Nettbrett

NetEnt legger ikke egget når det gjelder spill på mobilen heller. Hva som kom først av høna eller egget er ikke lett å si, men at Eggomatic fungerer på mobil eller nettbrett er like sikkert som banken. Her er det med andre ord bare å spille i vei, uansett hvor du befinner deg.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo