Dragon Island

NetEnt Spilleautomater
 
 

Dragon Island er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 15 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.7 %. Liker du Ringenes Herre eller er en Game of Thrones-fan, så er du vant til drager. Forskjellen her er at de i tillegg kan gi deg kjempegevinster.

I Dragon Island spilleautomat skal du opp mot ildsprutende drager på en livsfarlig drage-øy. Ikke noe stress det, så lenge de leverer Freespins og Wilds vel.

 
 
 
 

Vi elsker drager. Vi elsker å lese om dem i fantasybøkene våre og vi elsker å se dem på TV-skjermen. Men nå elsker vi de når de dukker opp i spilleautomatene våre også. Dragon Island spilleautomat er en nydelig sak fra NetEnt og her finner du en rekke spennende funksjoner. Særlig Scatter-symbolene med sine Freespins kan virkelig fylle opp kontoen din med dragegull.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Dragon Island RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.7%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 70 øre per runde.  Et utgangspunkt selv ikke en ildsprutende drage kan legge en demper på.

Dragon Island spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 39,7%, noe som tilsvarer mer enn 1 gevinst pr. 3 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Hva temaet i Dragon Island spilleautomat er, er kanskje ikke så vanskelig å tenke seg om en kan et lite snev av engelsk. Ja, her dreier det meste seg om drager. Ildsprutende, skumle, skrekkinnjagende, gavmilde drager. Og det skal være sagt, etter noen runder sammen med øglene, så kommer du til å elske de. Handlingen er lagt til en øy, Dragon Island, som tydligvis er full av dyrene. I allefall så finnes det fem drager der og deres hovedjobb her i livet å beskytte den verdifulle gulldrage-statuen. Og som seg hør og bør, så er det mer dragekroner å hente hos de. Les mer og vi kommer snart til det viktigste av alt, nemlig bonusfunksjonene.

NetEnt jobber med alt fra frukt, fugler og fisk til krimgåter, draculaer og nå drager. Er det noe NetEnt er flinke til, så er det å lage spilleautomater som ikke bare er enkle og forstå, men som også er spennende i all sin enkelhet. Både grafikk og lydspor sitter som hånd i handske, og brukervennligheten er super. Her rører man det ikke til gjennom å bruke en haug med funksjoner ingen skjønner noe av, men holder seg til de klassiske Wilds, Scattere og Freespins. Som i våre øyne er mer enn godt nok.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 2 000 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og opp til 1500 kroner per spinn. Slukker du ilden til dragen med fantasispill?.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

For å gi en liten ekstra gnist til spillet, så finner du tre forskjellige typer Wild-symboler i Dragon Island spilleautomat. De vanlige Wild-symbolene som kan erstatte alle andre symboler, Expanded Wilds i Freespin-modus (dekker et helt hjul) og Golden Wilds som dukker opp på hjul nummer tre. Gevinster med Golden Wilds multipliseres med opp x8.

Scatters og Free Spins

Får du tre eller flere Scatter-symboler aktiveres Freespin-modus. Under Freespins dukker en Expanded Wild opp og øker dermed vinnersjansen betraktelig. Her er det store gevinster å hente om en er iskald og ikke lar flammene i hjertet ta overhånd. Du kan også vinne ytterligere Free Spins i Free Spins-modus.

Win both Ways

I Dragon Island kan du vinne fra både høyre til venstre og venstre til høyre. Får du fem like symboler på en gevinstlinje, vil gevinsten dermed også dobles.

Dragon Island på Mobil / Nettbrett

NetEnt slukker ikke gleden av spillet gjennom å gjøre en dårlig mobilversjon. Dragon Island funker like bra via mobil eller nettbrett som på PC/Mac.  Her er det med andre ord bare å spille i vei, uansett hvor du befinner deg.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo