Dracula

NetEnt Spilleautomater
 
 

Dracula er en spilleautomat med 5 hjul, 4 rader og 40 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.6 %.

Ta steget inn i en mørk og dyster verden, men der lyspunktene fra herlige bonusfunksjoner overgår alt av blodig skrekk du måtte møte på veien. 

I Dracula spilleautomat er det bare å finne frem alt fra vievann og sølvkuler til trepåler og halsbeskyttelse av kevlar.

 
 
 
 

Disse folka er ute etter blod, selv om spilleautomatens RTP på fine 96,6% tilsier noe helt annet. Grafikken i spillet er både drømmende og skummelt, og lydene som er lagt til kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på en stakkar. Dracula spilleautomat byr ikke bare på en flott spilleopplevelse rent grafisk, men du får også en skikkelig blodoverføring med flotte funksjoner, Free Spins og Wilds.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Dracula  RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.6%. Med 100 kroners innsats, skal du i teorien få igjen 96 kroner og 60 øre per runde. Sjansen for blodutgytelse er med andre ord relativt liten.

Dracula spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 25,04%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 4 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Dracula spilleautomat er mørkt og skummelt. Sånn det liksom skal være når du besøker selveste Dracula. Med hoggtenner, dempet musikk og generell gåsehud-stemning, så er dette likevel en vakker spilleautomat. Du kommer fort inn i modus og da er det jo bare å sette seg godt til rette og la alle spillets funksjoner omgi deg som et slør av flaggermus i mørket.

NetEnt har gjort dette før. De vet godt hvordan de skal fange vår oppmerksomhet. Med Dracula spilleautomat har de truffet trepålen på hodet igjen. Foruten den skremmende gode grafikken og “spillvennligheten”, så er dette en spilleautomat som egentlig er ganske enkel. Her er det ikke så fryktelig mye å tenke på når en skal spille, og selv de som prøver en spilleautomat for første gang, skal ikke ha noe problem med denne skrekkelige godbiten.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 20 000 kroner. Denne summen kan selvsagt bli mye høyere om du satser på flere linjer.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Flaggermusfunksjon

I hovedspillet blir “flaggermusfunksjonen” tilfeldig aktivert og kan bli så en gang per spinn. I hovedspillet, kan man ikke vinne Free Spins om Flaggermusfunksjonen er aktivert.

Nå Flaggermusfunksjonen er på, vil flaggermusene fly inn i spillområdet og lande hvor som helst på hjulene i “flokk”. Alle blir til samme symbol, inkludert Wild. Du vinner ikke garantert i denne funksjonen, men sjansen for at du skal gjøre det, øker betraktelig.

Wilds og Stacked Wilds

Wild-symboler erstatter symbolene i den vinnerkombinasjonen med størst mulig gevinst.
Stacked Wild-symbolene dukker opp hvor som helst på 3. hjul under Free Spins-funksjonen. Også disse erstatter symbolene der gevinstmuligheten er den beste.

Free Spins

Du får 10 Free Spins når det store Dracula-symbolet dekker mesteparten av hjul 2 og Dame-symbolet (stablet det også) lander på hjul 4 i hovedspillet.
I Free Spins-modus flokker flaggermusene seg rund omkring på hjulene på hvert eneste snurr. Dette er spennende, da man fort kan gjøre gode penger om mange nok lander på hjulene.

Du får ytterligere 2 Free Spins når et Stacked Wild-symbol dukker opp hjul 3 under Free Spin-modusen.

Dracula på Mobil / Nettbrett

Like sikkert som at du får nærkontakt med flaggermus i Dracula, kan være på at spilleautomatene fra NetEnt fungerer optimalt på din telefon eller ditt nettbrett. Dracula spilleautomat er selvsagt ikke noe unntak. Dette går så det griner.

 
 
Norges Beste Nettcasino
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo