Divine Fortune

NetEnt Spilleautomater

Divine Fortune er en Jackpot spilleautomat med 5 hjul og 20 gevinstlinjer, er laget av NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.6 %. Dette spillet erstatter de eldste, og klassiske jackpot-automatene Tiki Wonders, Icy Wonders, og Geisha Wonders. Den gamle jackpotten fra disse legges nå i potten til Divine Fortune, hvor du stilles du ansikt til ansikt med det guddommelige i antikkens Hellas.

Antikkens Hellas er et sted der du alltid omgis av myter, det være seg mytiske figurer og guder eller mystikk. Spilleautomaten Divine Fortune er ikke noe annerledes. Her møter du Medusa med slangehåret, Pegasus, løven Nemean og flere av de andre du kjenner fra historietimene på ungdomskolen. Men historie er ikke alt du får i denne automaten. Her snakker vi Wilds, Free Spins og en Progressiv Jackpot av dimensjoner. Gud eller ikke gud, nå har du sjansen til å oppleve magi!

 
 
 
 

Utbetalingsprosenten for Divine Fortune Spilleautomat

Divine Fortunes RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.6%. Det vil si at for 100 kroner det omsettes for, tilbakebetales 96 kroner og 60 øre per runde. Liten risiko til å gå på et stortap med andre ord.

Divine Fortune har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 20,33%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 5 runder.

 
 

Divine Fortune Bonus

Om temaet i Divine Fortune er guddommelig, så er ikke bonusfunksjonene i spillet mye dårligere.

NetEnt har utviklet et nydelig spill, der grafikken og selve handlingen går hånd i hånd og leverer på øverste nivå. Her snakker vi vel gjennomtenkt fra ende til annen, og er du ikke religiøs fra før, så er det mulig du får en liten oppvåkning etter å ha gitt Divine Fortune noen reale forsøk.

I hovedspillet er maksgevinsten på 6.000 mynter per linje, noe som tilsvarer ca. 30 000 kroner. Skulle du ha virkelig hellet med deg og kline til med flere linjer og maks innsats, kan du hanke inne drøye 550 000 kroner. Utover det kan du sanke de utroligste summer gjennom jackpotter og bonuser.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Divine Fortune: Gudommelige muligheter

I Divine Fortune handler det meste om Free Spins og Wilds. Og skulle noen der oppe høre bønnene dine, kan Jackpoten bli din.

Divine Fortune Free Spins

Med tre eller flere Free Spin-symboler aktiveres nettopp Free Spin-modus.

Wild-symboler som dukker opp på hjulene under Free Spins blir Expanding Wilds.

Wild on Wild-funksjon

I både Hovedspill og Free Spin-modus, aktiverer Wild on Wild-funksjonen når en Overlay Wild lander på et Wild-symbol. Etter at Wild-symbolet ekspanderer og dekker hele hjulet og alle gevinster gis ut, bytter Wild-symbolene plass vertikalt på hjulene og du får et Re-spin med to Wilds på hjulet.

Falling Wilds Re-spin

Wild-symboler erstatter alle andre symboler enn Free Spin- og Bonus-symboler. Etter at Wild-symbolene lander på hjulene og alle gevinstene er utdelt, bytter Wild-symbolene plass vertikalt på hjulene og du får et Falling Wild Re-spin.

Jackpot Bonus

Alle spins i Jackpot-funksjonen er gratis. Denne funksjonen aktiveres når tre eller flere bonus-symboler dukker opp i hovedspillet. Bonus-symbolene plasseres vilkårlig på hjulene før bonusspillet.

Divine Fortune på mobilen

NetEnt er ingen hvem-som-helst i bransjen og produserer selvfølgelig kun spilleautomater som fungerer godt på mobile enheter. Det gjelder selvsagt også Divine Fortune.

 
 
Divine Fortune Jackpot
 
 
1
Prøv Gratis hos Casumo
2
Få 200 Free Spins og €1200 Bonus
3
Gå for Jackpot
 
 
Spill Divine Fortune nå