Disco Spins

NetEnt Spilleautomater
 
 

Disco Spins er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.4 %. Får du ikke dansefot av denne groovy automaten, må du søke hjelp hos disco-doktoren. Her er det 70-tallet som regjerer.  

I Disco Spins danser du deg gjennom en jungel av Wilds og nydelige animasjoner. Get your groove on!

 
 
 
 

Dans, dans, dans oppe på bordet! I Disco Spins så er vi tilbake på 70-tallet og slengbuksene regjerer. Lakkskoene er snørt på og dine «moves» handler om en haug med Wilds og Free Spins. For oss som ikke har alt for mye live-erfaring fra 70-tallet får grafikken og musikken i Disco Spins spilleautomat oss til å føle oss mer enn hjemme i tidsepoken. NetEnt har som vanlig koblet lyd og bilde sammen på en fantastisk måte, og finner du den rette «mojo-en» så kan du danse inn en masse cash.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Disco Spins RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.4%. Satser du 100 kroner på spilleautomaten, får du i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 40 øre per runde.  Groove on!

Disco Spins spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 32,2%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 3 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Disco Spins spilleautomat er som sagt det glade 70-tall. Musikken runger over høyttalerne og dansefoten rister av forventning. Du er på plass i en nattklubb med dansegulv, strobelys og generell god stemning. Her er det bare å kaste seg med på festen.

NetEnt er utrolig flinke til å lage spilleautomater som engasjerer. De er som regel ikke spekket med all verdens funksjoner og kan spilles av alt fra de som aldri har besøkt et nettcasino før, til de som har lang erfaring med bonuser, free spins og så videre. Grafikken er som alltid knakende bra, og musikken får en til å ønske en var på plass i den nevnte nattklubben. I Disco Spins spilleautomat er det likevel ikke bare dans og musikk, men også en masse Free Spins og Wilds det skal spinnes om.

I hovedspillet kan du spille med myntverdier på mellom 0,01 og 1, og sette mellom 2 kroner og 2000 kroner per spinn. Er du i «sona» kan du med andre ord, dra med deg en god slump penger hjem til 2000-tallet igjen.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

Wild-symbolene i Disco Spins spilleautomat er en av de tingene som gjør Disco Spins så morsomt å spille. Wild-symbolene dukker automatisk opp på hjulene når fargen på Disco Dancer-symbolet matcher fargen på dansegulvet. Du kan få opp til 8 Wild-symboler samtidig, noe som betyr at du fort kan generere store gevinster.

Free Spins

Disco Spins spilleautomat har to forskjellige Free Spin-funksjoner. «Vanlig Free Spins»-modus og «Disco Spins»-modus. Hvis 3 Scatter-symboler dukker opp på hjulene, kan man velge en av de to.

Vanlig Free Spins-modus: Du spiller med 15 Free Spins og får x3 gevinst per linje. Du kan vinne flere Free Spins.

Disco Spins-modus: Du spiller med 10 Free Spins og får kun opp Disco Dancer-symboler, Wilds og Scatter-symboler på hjulene.

Disco Spins på Mobil / Nettbrett

NetEnt danser også på dine håndholdte. Om du skulle befinne deg på nattklubb, 70-tallsfest eller hjemme i stua spiller ingen rolle. Disco Spins fungerer som bare det på både nettbrett og mobil.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo