Diamond Dogs

NetEnt Spilleautomater
 
 

Diamond Dogs er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.5 %. Spilleautomaten handler om både voff voff og bjeff bjeff, mens bonusfunksjonene rett og slett er “grrrrrrrrrreat”.  

I Diamond Dogs spilleautomat tar du snapshots av dine favoritthunder, det vil si kjendishunder. Blant vofsene skinner det i alt fra diamanter og annet bling bling til scattere, freespins og bonusspill.

 
 
 
 

Om du ikke blir blendet av all rikdommen hundene i Diamond Dogs besitter, så er det bare å sette potene på tastaturet å snurre hjulet. NetEnt gjør ikke våre favorittkjeledyr til skamme Diamond Dogs. Blant hvite hjørnetenner og glitrende halsbånd, er det ikke noe å si på funksjonene i spillet heller. Se opp for Wilds, Scattere og bonuser. Les mer om alt hva det innebærer nedover i artikkelen.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Diamond Dogs RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.5%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 50 øre per runde.  Ikke noe å knurre for med andre ord.

Diamond Dogs spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 46,4%, noe som nesten tilsvarer 1 gevinst pr. 2 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Diamond Dogs spilleautomat er hunder. Altså, det handler ikke kun om hunder. Det handler om bonusfunksjoner, spenning og ren og skjær moro også. Blant bildene du tar av kjendishundene gjemmer det seg en haug av lukrative symboler og bonusfunksjoner som rett og slett kan gi deg skikkelig ståpels.

Om du er 1 eller 20 hundeår, så klarer NetEnt å lage spilleautomater alle forstår seg på. Ung som gammel, erfaren eller uerfaren. Og det geniale er at det er like spennende for alle. Brukervennligheten er i toppklasse og selv om det ikke bugner over av bonusfunksjoner, er det som er der mer enn nok for den vanlige spiller. Om du liker Scatter-symboler, Wilds eller Bonusspill, så kan det være lurt å lese videre under.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 600 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og sette mellom 1 kroner og 500 kroner per spinn. Skulle du ha dyrisk flaks, kan det fort være du som nærmest uler av lykke.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

Wild-symbolet i Diamond Dogs spilleautomat fungerer egentlig på lik linje som de fleste andre Wilds. Disse kan erstatte alle symboler i hovedspill og Freespin-modus. De kan dukke opp hvor som helst på hjulene, og utbetaler den høyeste vinnerkombinasjonen på gevinstlinjene. Wilds er kanskje det symbolet som gir deg “flest” gevinster over tid, så det er greit å holde øye med akkurat disse.

Scatter og Freespins

Scatter-symbolene gir deg både penger i kassa og ikke minst Freespins. To eller flere Scatter-symboler gir en utbetaling, mens skulle du være så heldig å få tre eller flere av disse symbolene, aktiveres også Freespin-modus. Du kan også vinne ytterligere Freespins i Freespins-modus.

Bonusspill

Med tre eller flere bonussymboler, aktiveres bonusspillet. Her skal du “ta bilde” av et utvalg kjendishunder, og bak vær av disse gjemmer det seg en stor/liten sum med penger. Du tar bilder helt til du får et poteavtrykk i fleisen, da er moroa slutt. Forhåpentligvis har du da likevel greid å samle sammen en grei sum.

Diamond Dog på Mobil / Nettbrett

NetEnt er som hunden. Vi bare må elske de. Ikke nok med at de snekrer sammen spill som ser bra ut, er spennende og engasjerer, men de har alltid mobilen i bakhodet. Som Diamond Dogs, så fungerer stort sett alt de lager, fantastisk bra på mobil/nettbrett. Så ta med hunden ut på tur, dra opp mobilen når Fido løper fritt rundt i skogen og smell til med en runde Diamond Dogs.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo