Devils Delight

NetEnt Spilleautomater
 
 

Devils Delight er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på utrolige 97.6 %. Ikke mange spilleautomater kan skryte på seg de samme tallene, så kanskje ikke alt er så ille i helvete likevel.   

I Devils Delight spilleautomat møter djevelen, gravstøtter, ild, lava, Wilds, Free Spins og generell (u)lykke.

 
 
 
 

Det er ikke så ofte en liker å ta turen innom “helvete”, men i Devils Delight er det bare hyggelig med en liten avstikker til varmen. Folka der nede ser ikke spesielt vennskapelige ut, men når det er NetEnt som står bak moroa, vet du at det ligger noe mer bak de skumle figurene enn død og begravelse. I Devils Delight spilleautomat får du ikke bare et personlig møte med “the dark side”, men også en haug med Free Spins, Wilds og Sin Spins.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Devils Delight RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på ganske utrolige 97.6%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 97 kroner og 60 øre per runde. I denne spilleautomaten lover vi at det kommer til å gå hett for seg.

Devils Delight spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 44,8%, noe som tilsvarer rett  i underkant av 1 gevinst pr. 2 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Forbered deg på en tur til underverdenen, et sted der lavaen renner i strie strømmer og hvor selveste djevelen har tatt bolig. Det høres kanskje ikke spesielt hyggelig ut, men i Devils Delight spilleautomat skal vi ikke klage på denne snarvisitten til selveste helvete. Her har du nemlig ikke bare muligheten til å komme deg helskinnet unna galskapen, men også komme relativt godt ut av det…om du benytter deg av alle de forskjellige bonusfunksjonene Devils Delight spilleautomat har å by på.

NetEnt er flinke, det er det ikke noe særlig tvil om. I Devils Delight har de klinket til med en haug med bonusfunksjoner, men likevel beholdt det enkelt og brukervennlig. Grafikk og lyd er som alltid med NetEnt, top notch.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje ca. 1000 000 kroner.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Sin Spins

Fang 15 sjeler (du ser hvor mange du har i Soul-o-meteret) og sett i gang bonusspillet. Du får 10 Sin Spins, der innsats og antall gevinstlinjer er den samme som i hovedspillet. Symbolene som brukes er noe annerledes enn i hovedspillet.

Scatters og Free Spins

Dukker det opp 3 eller flere Scatter-symboler på hjulene. Får du flere Scatter-symboler kommer det også til å telle positivt i forhold til gevinsten du vinner.

  • 5 scatter-symboler gir x200 innsatsen
  • 4 scatter-symboler gir x50 innsatsen
  • 3 scatter-symboler gir x10 innsatsen

Får du 3 eller flere Gate To Hell-symboler, aktiveres Free Spins-modusen. Hvor mange Free Spins og hva slags Multiplier du får, avhenger av hvem av symbolene du klikker på. Her gjelder det å ha litt flaks.

Wild Substitution

Djevel-symbolet erstatter alle andre symboler i spilleautomaten. Dukker symbolet opp på hjul 2, 3 eller 4 blir det “expanding” og dekker hele hjulet.

Soul Reaper bonus

“Mannen med Ljåen” eller “Soul Reaper” har selvsagt sitt eget symbol i Devils Delight spilleautomat. Skulle det dukke opp på hjul 3, 4 og 5 aktiveres bonusspillet. Her vil du se ulike synder til venstre av skjermen og mennesker til høyre. Nå skal du kombinere disse og for hver rett, vinner du penger og scorer poeng på “soul-o-meteret”. Verdien på “soul-o-meteret” lagres i 48 timer.

Devils Delight på Mobil / Nettbrett

Devils Delight funker like bra på Mobil/Nettbrett som på PC/MAC. Med andre ord så er det bare å oppsøke galskapen og gå for bonusene, uansett hvor du er.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo