Dead or Alive

NetEnt Spilleautomater
 
 

Dead or Alive er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 9 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.8 %. Denne spilleautomaten får deg garantert til å ri rett inn i solnedgangen, eller casinoet om du vil.  Her snakker vi kruttrøyk, cowboyhatter og ikke minst banditter.  

Med Freespins og Sticky Wilds er det din jobb å fakke kjeltringene som florerer i Dead or Alive. Har du nervene til det, så er det bare å kaste deg på hesten!

 
 
 
 

Er du fan av det ville vesten, salooner og gamle cowboyfilmer, så er dette spillet for deg. Her snakker vi nervepirrende action fra første spinn og med ni gevinstlinjer trenger du ikke ha falkeblikk for å henge med i svingene heller. NetEnt er fan av enkle automater med god brukervennlighet og grafikk. Det får du så det monner i Dead or Alive spilleautomat. Forhåpentligvis sitter du igjen med freespins, sticky wilds og saftige gevinster etter at kruttrøyken har lagt seg også. Trekker du raskere enn din egen skygge er absolutt mulighetene der.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Dead or Alive RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.8%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 80 øre per runde.  Her er det med andre ord bare å trekke pistolen og la det stå til!

Dead or Alive spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 30,4%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 3 runder. Hold seksløperen klar, for her smeller det fort…

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Dead or Alive spilleautomat er som sagt det Ville Vesten. Et nesten lovløst samfunn der noen helter prøver å skape balanse gjennom å fakke det som er av kjeltringer. Selvfølgelig ingen enkel oppgave, men skulle du lykkes, så er belønningen stor nok til at du kan rope et skikkelig “Yiiiiiiiihaaaaaaaa” og ta første og beste kollektivtransport til den lokale saloonen. På skjermen ser du alt fra cowboyhatter til sheriffstjerner, whiskyglass og pistoler. Hva som gir de største gevinstene finner du lett ut under “Paytable” i selve spillet.

Hos NetEnt kjører de ikke noe cowboy-stil når de lager nye spilleautomater. Selve prosessen er alt fra tilfeldig og ut av laboratoriet ruller det alltid ut nye og spennende gavepakker av noen automater.  Dead or Alive er ikke noe unntak. Under prøvespilling ble ble vi imponert av både  grafikk og brukervennligheten. Begge to i vanlig NetEnt-kvalitet, nemlig helt der opp blant de beste i bransjen.  Når det i tillegg er like morsomt for både nybegynnere som erfarne spillere, så har du en vinner.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 60 000 kroner (12 000 mynter). Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og sette mellom 0,1 kroner og 180 kroner per spinn. Har du skarpskyter-ferdighetene som skal til og treffer de rette bonusfunksjonene kan du likevel stikke avgårde med betydelige summer.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds og Sticky Wilds

Bortsett fra store gevinster i Freespins-modus, får du i tillegg den deilige Sticky Wilds-funksjonen. Det er “Wanted”-posterne som er wild-symbolene i hovedspillet og disse har navngitte karakterer på seg når du er i Freespin-modus. Forskjellige karakterer vises på hvert hjul.

Når et Wild-symbol vises på et hjul i under Freespins, blir det stående der resten av runden (sticky-funksjon).

Hvis spilleren vinner ytterligere Freespins under Freespins-runden, vil Sticky Wilds bli stående hele tiden, helt til antal Freespins er brukt opp.

Free Spins og Scatter-symboler

Dead eller Alive inneholder animerte scatter-symboler, noe som gir spilleren en sjanse til å gå inn i Free Spins-funksjonen.

Scattergevinster: Hovedspillet utbetaler når du får 2 eller flere scattere. Disse gevinster betaler multiplikatoren som vises i utbetalingstabellen multiplisert med totalinnsatsen.

Freespins-funksjon: Når 3 eller flere scatter-symboler vises i en hvilken som helst posisjon, vinner du 12 Freespin. Freespins spilles på samme innsatsnivå og med samme antall innsatslinjer som spillet som aktivere Freespin-funksjonen. Et “skilt” forteller hvor mange Freespins du har igjen, og multiplikatoren viser hva gevinsten skal multipliseres med (x2).

Re-triggered Freespins: Under Freespins, når minst én Sticky Wild vises på hvert hjuls, får du ytterligere 5 Freespins.

Freespin-gevinster: Gevinstene dobles (x2)

Dead or Alive på Mobil / Nettbrett

NetEnt har alltid mobil/nettbrett i tankene når de lager nye spill. Med andre ord så betyr det at uansett hvor du befinner deg, så kan du sale opp og gjøre deg klar til duell.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo