Dazzle Me

NetEnt Spilleautomater
 
 

Dazzle Me er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 760 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.9 %. Her blinker det i diamanter og andre edelstener. Men det handler ikke kun om bling bling. Dazzle Me har en haug med superspennende funksjoner. 

I Dazzle Me spilleautomat samler du på verdifulle stener, men også Freespins og hjul som “låser seg”. I denne automaten kan alt skje.

 
 
 
 

Dazzle Me er ingen spilleautomat der den flotte grafikken skriker mot deg. NetEnt er egentlig utrolig flinke til å gjøre seg flid med det grafiske utseende, men denne gangen har de ikke lagt ned alt for mye arbeid i den biten og kanskje er det helt greit. I stedet har de lagt kruttet i en del uvanlige funksjoner som vi snart kommer tilbake til. Men ikke fortvil, her finner du fortsatt både Freespins og Wilds.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Dazzle Me RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.9%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 90 øre per runde.  I Dazzle Me vil du med andre ord vinne, opptil flere ganger. Og har du litt flaks så kan gevinsten bli riktig så stor også.

Dazzle Me spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 19,0%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 5 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Dazzle Me spilleautomat er altså Edelstener. Men det handler likevel om så mye mer enn det. Det første man legger merke til i Dazzle Me er de 76 gevinstlinjene fordelt på 5 hjul som ser noe annerledes ut enn vanlig. Vanligvis så er for eksempel hjulene bygd opp av fem hjul med kanskje tre linjer på hvert hjul. I Dazzle Me har du også fem hjul, men antall linjer per hjul er bygd opp på følgende måte: 3-3-4-4-5. Morsom og annerledes, noe som igjen gir rom for ekstra gevinstlinjer.

NetEnt er, som vi skrev litt tidligere, vanligvis mestere til å lage spilleautomater som engasjerer. Det gjør de gjennom å spille på både grafikk, brukervennlighet og ikke minst spennende funksjoner. I Dazzle Me er som sagt kanskje ikke grafikken den råeste vi har sett fra NetEnt sin side, men når det kommer til funksjoner og morsomme vrier, så leverer de. Her snakker vi selvfølgelig om Freespins og Wilds, men også Linked Reels og Wild Reels.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 20 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 1, og sette mellom 2 kroner og 2000 kroner per spinn. Det kan det selvsagt bli penger av.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Dazzling Wild Reels

Dazzling Wild Reels dukker opp helt tilfeldig under hovedspillet. Dette er en funksjon der et helt hjul blir fylt opp av Wild-symboler. Alle hjulene kan forvandles til Dazzling Wild Reels. Wild-symbolene erstatter alle andre symboler i spillet, foruten Freespin-symbolene.

Freespins med Linked Reels

Vi elsker Freespins. Selvfølgelig gjør vi det. Også i Dazzle Me spilleautomat kan by på funksjoner der du vinner de ettertraktede Freespins. Skulle du være så heldig at 3 eller flere Freespin-symboler vises på hjulene samtidig, aktiveres Freespin-modus. Hvor mange du vinner kan du se på nedenfor:

3 Freespin-symboler = 8 Freespins
4 Freespin-symboler = 12 Freespins
5 Freespin-symboler = 16 Freespins

Linked Reels-funksjonen dukker kun opp når Freespin-funksjonen er aktivert. På starten av hvert spinn ser du identiske hjul på hjulene 1-4. Det høyre hjulet er en kopi av det venstre, med hjul 1 linket til hjul 2 og/eller hjul 3 linket til hjul 4.

 

Dazzle Me på Mobil / Nettbrett

Selv vi har skrevet at Dazzle Me kanskje ikke er NetEnt sin mest fantastiske spilleautomat om en ser det hele ut fra grafikken, fungerer det hele aldeles utmerket på Mobilen din. Her er det ingen problemer og er du klar for å teste ut de 76 gevinstlinjene er det ikke noe å vente på.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo