Crime Scene

NetEnt Spilleautomater
 
 

Crime Scene er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 15 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.7 %. Om du er glad i en god mordgåte og liker å se detektimen på fredagskveldene, er dette automaten for deg. Nøster du opp i alle de løse trådene, kan pengene fort renne inn.  

I Crime Scene befinner du deg på åstedet til et mord. Her gjelder det å innhente ledetrådene og vise seg som den eminente åstedsgranskeren du faktisk er. Belønningen er saftige bonuser og Sticky Wilds.

 
 
 
 

Dette er ingen lek, eller jo, det er jo egentlig det, men likevel så oppleves det hele relativt nervepirrende. I Crime Scene spilleautomat dukker det ene sporet opp etter det andre på hjulene. Om det er finger- eller fotavtrykk, mystiske pistoler, kofferter eller annet spesialtutstyr, så gjelder det å være på allerten. Før du vet ordet av det, så blinker det i den ene gevinstlinjen etter den andre. Grafikken er typisk NetEnt. Ut av ganske lite, så klarer de å gjøre mye. I skyggene hviskes det også spennende bonusfunksjoner og ikke minst Sticky Wilds.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Crime Scene RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.7%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 70 øre per runde.  Selv for en detektiv som deg så er det gode odds å ha på hånden.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Crime Scene spilleautomat er kanskje ikke blant de mest lystige, men vi nordmenn er som kjent “suckere” etter en knakende god krimgåte, så her er vi bare hjemme. Det hele dreier seg altså om mord og etterforskningen av dette. Som sagt så hagler det med pistoler, fingeravtrykk, mystiske pakker og så videre, så en er aldri sikker på hva som er i ferd med å skje, foruten at gevinstene aldri er langt unna.

NetEnt utvikler den ene spilleautomaten mer spennende enn den andre. Og spilleautomatene trenger ikke være fullstappet med funksjoner eller “blinkende grafikk” for å gjøre det hele til en skikkelig god spillopplevelse. Sånn er det med Crime Scene spilleautomat også. Den er spennende nok for en rutinert spiller, men også enkel nok til en som prøver for første gang. Her er det få ting å holde orden på, men de bonusfunksjonene som finnes er mer enn gode nok.

I Crime Scene spilleautomat har du selvsagt også mulighet til å endre både myntverdien og innsatsnivå. Du kan justere myntverdien fra 1 krone til 100 kroner og antall mynter per aktive spillelinjer fra 1 til 10. Du vil hele tiden spille med maksimalt antall spillelinjer da akkurat denne biten ikke kan justeres.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Sticky Wilds

Hold øynene åpne og se etter Politiskilt på hjulene. Dette er de ettertraktede Wild-symbolene og disse fungerer på samme måte som en vanlig joker og kan erstatte alle andre symboler. Det spesielle med akkurat dette symbolet er at “klistrer” seg der det stoppet og blir stående her (sticky i opp til 5 spinn). Med andre ord kan du brått vinne med hjelp av det samme Wild-symbolet flere ganger. Jo flere Sticky Wilds som lander på hjulene, jo større er sjansen for gevinst. Gevinstene du henter hjem ved hjelp av Wilds blir multiplisert med 3x.

Bonus

Bonussymbolet i Crime Scene er en åstedsgranskers våte drøm. Et håndavtrykk! Med 3 bonussymboler aktiverer du bonusspillet, som består av en “skjerm” med en haug av saksmapper. Disse inneholder forskjellige ting; en gevinst, et bevis, en ny sjanse eller exit. Forhåpentligvis velger du ut mappen med gevinst og ikke den med det røde krysset. Da er nemlig bonusrunden over.

Crime Scene på Mobil / Nettbrett

NetEnt legger ikke egget når det gjelder spill på mobilen heller. Med Crime Scene kan du løse mordgåter og nøste opp i mysterier uansett hva du ønsker å spille med og uansett hvor du befinner deg.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo