Boom Brothers

NetEnt Spilleautomater
 
 

Boom Brothers er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.4 %. Her må du forberede deg på dverger, gullgruver og ekstreme mengder eksplosiver. 

I Boom Brothers spilleautomat møter du tre brødre som jobber hardt i en “gullgruve”. I gruven finner du alt fra edelt metall, diamanter og ikke minst enorme gevinster.

 
 
 
 

Er det egentlig noe ikke å like med Boom Brothers? Noe er det sikkert, men når handlingen er lagt til en gruve full av skjulte skatter og dvergene som jobber her har sekken full av dynamitt kan det jo nesten ikke bli bedre. Grafikken er crispy og morsom, uten at den blir for masete. NetEnt har også gjort en betydelig jobb på å få det hele så brukervennlig som overhodet mulig og har selvsagt lykkes med den biten også. Når du hogger løs på gevinstrekkene, dukker det fort opp både Wilds,Free Spins og ikke minst et fantastisk bonusspill som kan få selv den mest edrulige dverg til å gå fullstendig amok med hakka.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Boom Brothers RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.4%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 40 øre per runde.  Her er det med andre ord mulighet til å gå ut med et skikkelig BANG!

Boom Brothers spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 41,2%, noe som tilsvarer flere enn 1 gevinst pr. 3 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Boom Brothers spilleautomat er gull og gruver. Eller, det handler faktisk om andre verdifulle ting man kan finne i den gruva også. Uansett, handlingen foregår uansett i en gruve hvor tre brødre, utstyrt med hakker og eksplosiver, går til angrep på gruveveggene med rene forakten. Hva de finner blant gråsteinen leser du mer om senere i artikkelen.

NetEnt er som sagt mestere i å skape underholdende spilleautomater. Boom Brothers er ikke noe unntak. Her har du en grafikk som får deg til tenke på påkostede animasjonsfilmer og, som tidligere skrevet, en fantastisk brukervennlighet. Mange spilleautomater og ikke minst utviklerne av disse, har for vane å pøse på med funksjoner som egentlig ikke gir noe annet til spillet enn forvirring. Heldigvis holder NetEnt seg for gode til det og serverer heller en eksplosiv gevinstmeny med Freespins, Wilds og et spennende bonusspill i hovedrollen.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje i overkant av 100 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 1, og sette mellom 2 kroner og 1000 kroner per spinn. Holder du orden på dynamitten, kan du fort treffe på selveste gullåren.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds og Scatter-symboler

Wild-symbolene gjør som alltid, de erstatter andre symboler og gjør dermed vinnersjansen betydelig større. De eneste symbolene Wilds ikke erstatter er Bonus- og Railtrack-symbolene (togskinnene).
Når du får flere enn 3 Scatter-symboler (hvor som helst på hjulene), så aktiveres Freespin-modus. Og her er det en liten uvanlig vri. Det er ikke noe fast sum av antall Freespins du kan vinne. Det bestemmes gjennom at Scatter-symbolet spinner og avslører en sum. Det du får totalt vil bli antall Freespins.

Free Spins

Hvordan du får Freespins leser du over. Freespins er funksjonen som gjør at du ikke “betaler” per spinn og gevinster blir x3 det normale.

Railtrack-funksjon

Oooo, denne liker vi godt. Funksjonen aktiveres i Freespin-modus og handler egentlig om å få fullført en liten bit med jernbane. Hvor lang og hvor den ender, bestemmer hva du vinner.

Eggomatic på Mobil / Nettbrett

NetEnt ligger egentlig langt fremme på det aller meste når det kommer til spilleautomater. Det gjelder også i Boom Brothers spilleautomat. Ikke bare har den funksjoner og en brukervennlighet utenom det vanlige, men er selvsagt også tilpasset alle dine små duppedingser. Om du har lyst å arbeide i gruva når du sitter på trikken eller er på hytta, så fungerer det glitrende med NetEnt sin mobilversjon av spillet. Så frem med hakka og gjør det klar for et skikkelig eventyr.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo