Blood Suckers

NetEnt Spilleautomater
 
 

Blood Suckers er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på bransjeledende 98,0 %. Dette er en klassiker som får både blodet til å fryse til is og bruse samtidig. Er du klar for litt god gammeldags Vampyr-moro.  

I Blood Suckers spilleautomat drar du på eventyr blant bloddrikkende vampyrer, flaggermus, Wilds, Free Spins og mye mer. Er du klar for å møte skjebnen din?

 
 
 
 

Blood Suckers spilleautomat er en av NetEnts “all-time high” spilleautomater og er like populær den dag i dag, som den dagen den ble lansert. Det er flere grunner til det, men særlig de generøse gevinstene må ta sin del av skylda. Når det kommer til grafikk og brukervennlighet, kjører ikke akkurat utviklerne trepålen i hjertet på spillerne. Her er alt nøye gjennomtenkt. Ikke bare ser det bra ut, men det er er virkelig enkelt også. Når du i tillegg finner alt fra Wilds, Scattere, Bonusspill og Free Spins så snakker vi en spilleautomat som har det meste. Fortsatt nysgjerrig? Les mer nedenfor.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Blood Suckers spilleautomat RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på ganske så utrolige 98.0%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen hele 98 kroner og. En høyere RTP finner du rett og slett ikke, så her har du sjansen til å gjøre det virkelig stort.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Blood Suckers er som skrevet tidligere vampyrer, skrekk og gru. Ikke noe for den bløthjertede med andre ord. Men det som er bra med Dracula og Co., i alle fall når det kommer til Blood Suckers spilleautomat, er at denne gjengen faktisk er ganske så generøse. Blant kister og hoggtenner finner du også skrekkelig gode gevinstmuligheter og noen bonuser som virkelig setter i gang blodpumpa.

NetEnt har lagd den ene klassiske spilleautomaten etter den andre, og med Blood Suckers (som ikke er noen ny automat) har de skapt en nær sagt udødelig spilleautomat.

I Blood Suckers kan du spille med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og sette mellom 2,50 kroner og 500 kroner per spinn. Noe for alle og enhver med andre ord.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

Blood Suckers har sine Wild-symboler. Denne gangen er det bare å se etter symbolet med WILD skrevet på seg og med selveste Dracula som posterboy. Disse deilige symbolene erstatter alle andre symboler (foruten Scatter-symboler) og kan dukke opp hvor som helst på hjulene. Wild-symbolene utbetaler automatisk den høyeste vinnerkombinasjonen på gevinstlinjene.

Bonus-spill

I Bonus-spillet kan du vinne virkelig store penger. Og det hører ikke til sjeldenheten at Bonus-runden blir aktivert heller. For at den skal bli det, så må minst tre Bonus-symboler dukke opp etter hverandre. Når det først skjer så sendes du videre til et rom fullt av kister. Disse åpner du gjennom å klikke på dem og du vinner den respektive premien som ligger gjemt i kisten. Det kan være alt fra 400 kr til 4000 kr. Du plukker kister helt til du åpner en full av flaggermus, da er det over og ut.

Scatter og Free Spins

Oooooh, vi elsker Free Spins gjør vi ikke. I Blood Suckers så er det selvsagt Free Spins å vinne også. Men før du kan spinne gratis, må du få 3 Scattersymboler samtidig, hvor som helst på hjulene. Gjør du det aktiveres Free Spin-modus.

3 Scatter-symboler gir 10 Free Spins

4 Scatter-symboler gir 10 Free Spins

5 Scatter-symboler gir 10 Free Spins

I alle gevinster som du vinner med Free Spins ganges innsats med tre.

Blood Suckers på Mobil / Nettbrett

Når NetEnt utvikler en spilleautomat, så har de selvsagt fokus mobilbruk og muligheten til å kunne spille via mobil/nettbrett. Blood Suckers spilleautomat er ikke unntak. Uansett hvor du befinner deg har du med andre ord mulighet til å sette deg ned med Blood Suckers og kose deg gløgg i hjel..

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo