Beach

NetEnt Spilleautomater
 
 

Beach er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.8 %. Om du savner bølgebrus og varme sommerdager, er dette spilleautomaten for deg. Gå langs strandkanten og samle på det som skyller i land, og kanskje er du så heldig at du får tak i noe skikkelig verdifullt.  

I Beach spilleautomat går du på en god gammeldags “skattejakt” langs stranda. Nei, det er ikke gull eller skattekart som kommer skyllende med bølgene, men heller verdifulle steiner, perler samt en og annen bonusfunksjon.

 
 
 
 

Er det noe som er så beroligende som bølgeskvulp? Nei, jeg tror faktisk ikke det. NetEnt er gode til å gjøre litt utradisjonelle ting med spilleautomatene sine. Ja, de er glad i å holde det enkelt, men samtidig så kan de det med å gjøre det lille ekstra. I Beach spilleautomat snurres ikke hjulene, men symbolene blir heller skylt opp på land. Det er en artig liten detalj som blir lagt merke til. Ellers handler det om Scatter-symboler, Wilds og ikke minst Blekkspruter. Mer om det snart!

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Beach RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.8%. Med andre ord så betyr det at 100 kroner i innsats, gir tilbake 96 kroner og 80 øre per runde. Her er det altså muligheter til både det ene og andre om man kaster seg ut på dypet, uten at det egentlig er for dypt.

Beach spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 34,6%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 3 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Beach spilleautomat er tang, tare, sjøluft, bølgeskvulp, skjell, finslepne steiner, perler og ikke minst bonusfunksjoner og nydelige gevinster.  Som skrevet tidligere så befinner du deg på stranda. Leonardo DiCaprio er ikke der, men er du heldig så møter du en superbra og hjelpsom blekksprut. Jada, vi kommer tilbake til han også.

NetEnt er blant de mest respekterte spillutviklerne der ute. Grafikken i Beach er som alltid fra den kanten, helt strålende og brukeropplevelsen like så. Måten hjulene “snurrer” på er morsom og gjør det lille ekstra. I bunn og grunn handler det om det det faktisk skal handle om, selve spillet. I Beach spilleautomat så er det Wilds, Free Waves, Scattere og Blekkspruter vi konsentrerer oss om. Og det er ikke bare bare det!

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 400 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 1, og sette mellom 2 kroner og 2000 kroner per spinn. Kanskje skyller det i land en skikkelig gevinst om du tar sjansen.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Octopus Wild

Denne søte skapningen av en blekksprut, dukker opp på det 3. hjulet i spillet. Han er der ikke bare fordi han ser nydelig ut, men rett og slett for å hjelpe deg til å vinne. Når Blekkulf lander på området ditt, går han øyeblikkelig i gang med å lete etter to (2) symboler han kan bytte plass på for å generere en gevinst. Finner han ingen symboler han kan bytte plass på, avventer han situasjonen til det dukker opp en mulighet. Alle gevinster som genereres multipliseres med x2, så det er snakk om gode penger.

Scattere og Free Waves

Scatter-symbolet er Flaskepost-symbolet. Når tre (3) eller flere av disse dukker opp samtidig, så går korken i taket og du får vite hvor mange Free Waves du har vunnet. Free Waves spiller selvfølgelig på bølgefunksjonen du ser når du snurrer hjulene og er egentlig akkurat det samme som gode gamle Freespins.

Antall Free Waves regnes ut på denne måten:

  • 5 Scattere gir 24 Free Waves
  • 4 Scattere gir 16 Free Waves
  • 3 Scattere gir 8 Free Waves

Alle Free Waves spilles med samme innsats og gevinstlinjer som i hovedspillet.

Wilds

Krabbe-symbolet er også greit å legge merke til. Dette er Beach sin Wild og erstatter alle andre symboler i spillet. I allefall alle andre enn Scatter og Blekkspruten.

Beach på Mobil / Nettbrett

Like sikkert som at vi opplever både høy- og lavvann, så leverer NetEnt spilleautomater som fungerer på PC/MAC og Mobil/Nettbrett. Om ungene fisker krabber eller du bare ligger rett ut på stranda, så kan du alltids dra opp mobilen for å gjøre dagen enda bedre. Det fungerer med andre ord sømløst på absolutt alle plattformer.

Her er det altså bare å sette i gang!

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo