Attraction

NetEnt Spilleautomater
 
 

Attraction er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.7 %. Her handler det om duppedingser og elektronikk. Har du flaks kan du gå inn i sjokktilstand på grunn av de store premiene.  

I Attraction spilleautomat skal du måle krefter med en rekke gadgets, og en spilleautomat som leverer Wilds og Sticky Wilds over en lav sko.

 
 
 
 

I Attraction Spilleautomat dreier det meste seg om Wilds og Sticky-versjonen av disse. NetEnt har som vanlig lagd en superspennende spilleautomat som er lett og forstå, samt underholdende nok for alt fra nybegynnere til drevne automatspillere. Foruten at det hele er morsomt, så har utviklerne gjort en god jobb med både grafikk og brukervennlighet.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Attraction RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.7%. Et mer en godt nok tall. Kort fortalt så betyr det at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 70 øre per runde. Alt ligger med andre ord til rette for en elektrisk opplevelse.

Attraction spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 24,7%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 4 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

I Attraction befinner du deg i et hemmelig labaratorie, dypt under bakken. Her flyr gnistene og en haug med forskjellige apparater dukker opp på skjermen.  Selv om temamusikken sakte, men sikkert kan gå en på nervene, har NetEnt lagd en virkelig bra spilleautomat som kan gi deg noen saftige gevinster om alt går veien.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 50 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på mellom 0,01 og 1, og sette mellom 1 krone og 1000 kroner per spinn. Er du klar for å se et spill som slår gnister?

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds og Sticky Wilds

Wild-symboler og Sticky Wilds kan erstatte alle symbolene i hovedspill. Disse kan dukke opp hvor som helst på hjulene, og utbetaler den høyeste vinnerkombinasjonen på gevinstlinjene. I Attraction gir Wilds og Spreading Wilds deg muligheten til virkelig å vinne stort.

Magnetfunksjon

Magnetfunksjonen i hovedspillet “jobber sammen” med Wild-symbolene for å aktivere Sticky Wilds og Re-spins. En magnet dukker opp på hjul 2, 3 eller 4 og en en stråle skyter ned på symbolene.  Får du en Wild på samme hjul som magneten, blir denne Sticky og du får minst 1 Re-spin.

Attraction på Mobil / Nettbrett

NetEnt har alltid mobilbruk i fokus når de lager nye spilleautomater. Sånn har det også vært med Attraction. Spilleautomaten fungerer like bra på mobil/nettbrett som PC/Mac. l

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo