Asgardian Stones Anmeldelse | Spilleautomat fra NetEnt

NetEnt Spilleautomater

Asgardian Stones Spilleautomat AnmeldelseAsgardian Stones Anmeldelse | Les mer om Spilleautomaten

I denne anmeldelsen av Asgardian Stones Spilleautomat fra NetEnt skal vi ser nærmere på alt hva du kan forvente deg av den splitter nye Video Sloten til de svenske spillutviklerne. Med 5 hjul, 3 rader og 20 faste gevinstlinjer er Asgardian Stones relativt «vanlig», men her stopper mange av likhetene med andre Spilleautomater. Hva Asgardian Stones har å by på skal vi selvsagt undersøke skikkelig i denne anmeldelsen, men aller først skal vi titte på noen av tallene til en Spilleautomat som faktisk betyr noe. Asgardian Stones har en utbetalingsprrosent (Return To Player) på 96.31%, som jo er høyt og i typisk NetEnt-ånd. Den Gjennomsnittlige Gevinstfrekvensen (hit frequenzy) ligger på 20.10%, som jo også er i det øvre sjiktet. I tillegg til dette kommer Asgardian Stones Spilleautomat med en haug knallbra funksjoner som Wilds og Free Spins.

NetEnt leverer nesten alltid utgivelser av skyhøy kvalitet. Bare en sjelden gang kommer de med en Spilleautomat som skuffer, og i denne Anmeldelsen skal du få lese at Asgardian Stones absolutt ikke er av sistnevnte. Her oser det kvalitet allerede fra første spinn. Temaet som presenteres er en blanding av Norrøn Mytololgi og Fantasy, en reise inn i en magisk verden der gudene fortsatt regjerer. Om du skal få innpass i deres verden på du gjøre kort prosess på de gigantiske steinene (med inngraverte gudebilder) og ta i bruk alt fra Free Spins og Wilds til Bonus-hjul som våpen. I Asgardian Stones er innsatsen ditt sverd og bonus-funksjonene ditt skjold. Er du klar? Test Asgardian Stones gratis på et av våre beste Norske Casino. 

 
 
 
 

Du trenger vel kanskje ikke akkurat Mastergrad i Nanoteknologi for å skjønne at vi er mer enn litt begeistret for Asgardian Stones. Ikke nok med at den er «vakker» å se på og har en rekke supre Bonus-funksjoner som Free Spins og Wilds, men den er også brukervennlig og ikke minst enkel å forstå. I anmeldelsen av Spilleautomaten Asgardian Stones har vi allerede touchet innom noen få av de tingene vi synes er viktig i en tekst som denne, men enda ikke sett på hva de forskjellige Bonusene faktisk innebærer og betyr. Den biten følger nærmest.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP) hos Asgardian Stones

Asgardian Stones Spilleautomat har som sagt en RTP (teoretisk utbetalingsprosent til en spiller) på gode 96.31%. Av alle tingene du skal bry deg om når du leser en Anmeldelse av Spilleautomater, er kanskje RTP det du virkelig skal bite deg merke i.  Dette prosenttallet forteller kort og godt hvor mye av din innsats du får igjen når du spiller Satser du for eksempel 100 kroner skal du i følge RTP til Asgardian Stones få igjen 96 kroner og 31 øre av innsatsen per runde. Enkelt tenker du, da er det jo nesten umulig å tape penger. Så enkelt er det selvsagt ikke. Spilleautomater som Asgardian Stones fra NetEnt er designet for å gå med et ørlite overskudd og du vet heller aldri når gevinstene kommer. Det kan gå lang tid mellom hver gevinstkombinasjon for så at du vinner tre spinn på rad eller du kan vinner regelmessig over en kort periode. Det er ikke noe system over det hele, men over en viss periode vil du likevel nesten alltid gå i null. Men akkurat hvor lang denne perioden er, er det vanskelig å si noe konkret om.

Automatens Gjennomsnittlige Gevinstfrekvens (hit frequenzy) er på 20,10% og betyr at du i gjennomsnitt vinner cirka 1 gang hver 5. runde.

 
 
10bet Velkomstbonus Opptil 3000 kroner & 30 Free Spins Gå til 10Bet
 
 

Asgardian Stones Spilleautomat | Bonus og funksjoner

I Asgardian Stones får du ikke bare et nydelig tema og en spillopplevelse av de sjeldne, men også an haug av funksjoner og bonuser å bryne deg på. Her skorter det ikke på noe som helst. Neglebitende spenning og adrenalinkick sammen med Free Spins og Wilds borger for en spilleautomat det virkelig er lagt mye jobb i. Et eksempel på at NetEnt har tenkt litt annerledes la vi merke til med en gang vi skulle skrive denne anmeldelsen av Asgardian Stones. Her snurrer ikke hjulene, men store blokker med symboler faller i stedet på plass. Når steinene er en del av en gevinstkombinasjon, eksploderer gevinstlinjen og tomrommene fylles opp av nye symboler som kommer rasende.

Default maksgevinst i Asgardian Stones er på hele  200 000 kroner i hovedspillet og du spiller med en myntverdi på mellom 0,01 og 10 kroner. Du setter mellom 2 kroner og 2000 kroner per runde, så om du ønsker å spille for mye eller om du ønsker å satse høyt, så kan du det.

Asgardian Stones Spilleautomat | Colossal Symbols

Colossal Symbols er enorme versjoner av spillets «vanlige» symboler. Disse består av blokker på 2×2 eller 3×3 symboler og dekker dermed store deler av spillskjermen. Colossal Symbols kan dukke og både i hovedspill og når Free Spins er aktivert. De enorme blokkene øker selvsagt gevinstsjansen i et spinn da de dekker store området.

Asgardian Stones Spilleautomat | Free Spins Bonus og Wilds

Aaaah, vi simpelten elsker Free Spins og Wilds hos Norgesspilleautomater.com. Når Free Spins-funksjonen er aktivert så kan Wild også være et «Colossal Wild-symbol». Skulle en Colossal Wild være en del av gevinstrekken, så deles denne opp i 1×1 Wild-symboler. Denne eksploderer

Asgardian Stones Spilleautomat | Bonushjul

Det såkalte Bonushjulet i Asgardian Stones så vi ikke komme før Anmeldelsen ble skrevet. Men plutselig var det der, både under hovedspill og under Free Spins-funksjonen. Hjulet inneholder en rekke «gevinster» og du kan vinn alt fra mynter til nye free spins.

Kunne du, etter å ha lest vår anmeldelse av Asgardian Stones, tenkt deg å teste ut Spilleautomaten? Registrer deg her og test det hele ut gratis.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne 10Bet Spillerkonto
2
Få  opptil 3000 kroner og 30 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til 10Bet