Arabian Nights (Jackpot)

NetEnt Spilleautomater
 
 

Arabian Nights er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 95.6 %. Om du kjenner eventyreren i deg trenger nye utfordringer er Arabian Nights aboslutt noe for deg.   

I Arabian Nights er du tilbake rundt år 1000 og mystikken nærmest oser ut fra spillskjermen. Er du heldig, venter det en eventyrlig Jackpott på deg i Bonusspillet.

 
 
 
 

I Arabian Nights reiser du 1000 år tilbake i tid, en tid der alle “transaksjoner” handlet om edelt metall, juveler eller andre verdifulle gjenstander. I denne spilleautomaten fra NetEnt er det Jackpotten som fristere i det fjerne. Grafikken er som seg hør og bør når det er NetEnt som står som produsent, enkelt og lekker. Når det kommer til funksjoner så har vi selvsagt den nevnte Jackpotten, men også Wilds og Scattersymboler som gir deg Freespins. Den brennhete arabiske natten kan fort levere om du holder hodet kaldt.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Arabian Nights RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 95.6%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 95 kroner og 60 øre per runde.  Greit utgangspunkt for en uforglemmelig aften det vel?

Arabian Nights spilleautomat har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 38,9%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 3 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Arabian Nights spilleautomat er 1000 år gammelt og full av overraskelser. Hold øye med sverd, arabiske hatter, telt og ikke minst mosaikk. Og er du ekstra heldig så dukker den Arabiske mannen opp fem ganger og du er kvalifisert til Jackpott-spillet.

NetEnt har vært ute i hetluften før og vet akkurat hvilke knapper de skal trykke på for å lage en skikkelig underholdende spilleautomat. Grafikken er kanskje ikke den mest spektakulære vi har sett fra den fronten, men likevel mer enn god nok. I selve spillet handler det selvfølgelig om jakten på jackpotten, men det er også viktig å holde øye med Scatter-symboler og ikke minst Wilds.

I hovedspillet er “default” maksgevinst på en enkeltlinje 150 000 kroner. Du kan spille med myntverdier på 0,5 og sette mellom 0,5 kroner og 50 kroner per spinn. Her vinner du kanskje ikke monstersummer, men spenningen er det likevel ikke noe å si på.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wilds

Wild-symboler kan erstatte alle andre symboler i et hovedspill og Free Spin-modus. Disse kan dukke opp hvor som helst på hjulene, og utbetaler den høyeste vinnerkombinasjonen på gevinstlinjene. I Arabian Nights vil alle gevinster der det er et Wild-symbol involvert, utbetale dobbel gevinst.

Free Spins

Oljelampe-symbolet er Scatteren i Arabian Night. Her vil også gevinster ganges i forhold til en multiplikator som du kan se i Paytable. 3 eller flere Scatter-symboler gir deg 15 Freespins. Alle gevinster her 3-dobles. T

Jackpot

Jackpotten er kun mulig å vinne om du spiller med Max Bet. Skulle du få 5 arabisk mann-symboler på rad er du i gang. Jackpotten er dynamisk, så det er litt forskjellig hva som ligger i den.

Arabian Nights på Mobil / Nettbrett

Som varmt sverd i  smør! Arabian Nights spilleautomat funker som juling på mobil/nettbrett. Spilleautomatene fra NetEnt er så godt som alltid klargjort for mobilbruk, slik at du kan sette i gang med en ny runde Freespins, om du så du sitter på toppen av en Pyramide, rider kameler i ørkenen eller rett og slett sitter hjemme i godstolen foran TV-en.

Her er det med andre ord bare å gi gass!

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo