Aliens

NetEnt Spilleautomater
 
 

Aliens er en 3D spilleautomat med 5 hjul og 15 gevinstlinjer, som er laget av NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.4 %.

I samarbeid med 20th Century Fox har det svenske selskapet skapt en spilleautomat basert på de klassiske Aliens-filmene.

Forhåpentligvis ender også dette godt til slutt, selv om monsterne på plass i romskipet kan virke skremmende nok. Ut på tur, aldri sur! 

 
 
 
 

I det ytre rom er alt mørkt, kaldt og skremmende. Men i denne spilleautomaten er det duket for brennhete og eksplosive opplevelser. Temaet er selvfølgelig Aliens og ditt mål er å overleve en rekke brutale angrep fra monstrene som finnes der ute i det kalde mørke. Nå er det du som er Ellen Ripley og forhåpentligvis kommer du også seirende ut av eventyret. På veien mot frihet, sanker du med deg Re-Spins, Wilds og Multipliers. Tar du samtidig knekken på selveste mamma-monsteret vanker det en fet bonusgevinst.

 
 
 
 

Utbetalingsprosenten for Aliens Spilleautomat

Aliens RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.4%. Spiller du altså for 100 kroner, får du igjen 96 kroner og 40 øre per runde. Risikoen for å bli knekt fullstendig av de utenomjordiske er derfor forsvinnende liten. Nesten skremmende liten faktisk.

Aliens har en gjennomsnittlig gevinstfrekvens på 24,8%, noe som tilsvarer i ca. 1 gevinst pr. 4 runder.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Om temaet i Aliens Spilleautomat er skremmende, skrekkelig, fryktinngytende og så videre, så er ikke bonusfunksjonen det samme.

NetEnt har lagd nok et suverent spill, med en 3D-grafikk som nesten tar pusten av en stakkar som selv sliter med å gå gjennom det lokale skogbrynet i mørket uten å gjøre i buksa. Akkompagnert av tema-musikken til Aliens-filmene, så blir dette rett og slett en skikkelig høydare. En morsom detalj er de forskjellige nivåene i spillet. Du starter med Jakten (The search), fortsetter med Møtet (The encounter) og avslutter i Kuben (The hive). For å komme til et nytt nivå, må du fylle opp ditt Alien Activity Meter (som du gjør gjennom å samle symboler med multipliers osv.) .

I hovedspillet er maksgevinsten på 90.000 mynter per linje, noe som tilsvarer ganske så sinnsyke 900 000 kroner. I tillegg har spillet en haug med eksplosive bonusfunksjoner som gir mulighet til både det ene og andre.

I Aliens handler det meste om Wilds, Scatter- og Bonus-symboler og ikke minst en Jakcpott.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

Wild-symboler

I Aliens spilleautomat finner du Wilds overalt. Disse er som andre Wilds, og erstatter alle andre symboler. Potensielt en gullgruve om du har hellet med deg. De eneste symbolene de ikke erstatter er Scatter- og Bonus-symbolene.

Scatter- og Bonusfunksjon

Samler du nok Scatter-symboler, som kan lande hvor som helst på hjulene, kan du aktivere bonusspillet. Får du nok Scatter-symboler, bryter galskapen ut og du kan gjøre kort prosess på både det ene og andre.

Jackpott

Legger du litt ekstra krutt i spillet kan du være heldig å lande den store jackpotten. Den kan dukke opp i både hovedspill og bonusrunde. Hva jackpotten er, kan du finne ut gjennom å sjekke utbetalingstabellen når du setter i gang.

 Aliens på Mobil / Nettbrett

Jada, NetEnt har selvsagt tenkt på det. Her er det like fint å spille via mobil og nettbrett som på PC/Mac.

 
 
Aliens Jackpott
 
 
1
Prøv Gratis hos Casumo
2
Få 200 Free Spins og €1200 Bonus
3
Gå for Jackpotten
 
 
Spill Aliens nå