Alien Robots

NetEnt Spilleautomater
 
 

Alien Robots er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 30 gevinstlinjer (eller 243 måter å vinne på) fra NetEnt, og har en utbetalingsprosent (Return To Player) på 96.3 %. Nok en gang skal du ut på interplanetariske eventyr i det ytre rom, hvor du støter på alt fra Wilds til Sticky Wilds og Free Spins.  

I Alien Robots spilleautomat har du med roboter å gjøre. Ikke spesielt skumle må en si, mer av den hyggelige typen som gir deg saftige gevinster om du er heldig.

 
 
 
 

I Alien Robots får man nesten følelsen av å sitte inne i en robot fra det glade 80-tall. Moro det, med pipelyder og grafikk som passer temaet som hånd i handske, eller mutter på skrue om du vil.  Dette er enkelt, det er rent og det er kjempegøy. Har du hellet med deg, så kan du i tillegg hente hjem en haug med cash.

 
 
 
 

Utbetalingsprosent (RTP)

Alien Robots RTP (Teoretisk utbetalingsprosent til spiller) er på 96.3%. Det betyr at med 100 kroner i innsats, får man i gjennomsnitt igjen 96 kroner og 30 øre per runde. Roboter er som kjent særdeles opptatt av statistikk og tall, og disse kimser ikke en gang R2D2 av.

 
 
Spill for Ekte Penger Opptil €1.200 Bonus & 200 Free Spins Gå til Casumo
 
 

Bonusfunksjoner

Temaet i Alien Robots spilleautomat er kretser selvfølgelig rundt roboter og ikke minst fjerne galakser. Spiller Robotene på lag, så har du store sjanser til å stikke av med solide gevinster.

NetEnt har lang erfaring i å lage spilleautomater som engasjerer. De har for vane å skape en skikkelig god brukeropplevelse, både når det kommer til grafikk og når det handler om «å gjøre det enkelt» for de som faktisk skal bruke spilleautomatene – deg og meg. Det har de lykkes med denne gangen også. Blant de mange kretskort-vennene våre finner vi både Wilds, Free Spins og Scatter-symboler. Velkjente funksjoner som det er lett å forholde seg til, enten om man er nybegynner eller rutinert.

I Alien Robots spiller du med myntverdier på mellom 0,01 og 0,5, og kan satse maksimalt 750 kroner per spinn.

Nedenfor ser du en oppsummering av hver enkelt bonusfunksjon

243 måter å vinne på

Hæ? Hva betyr det, tenker du kanskje. Vel det er ikke så innviklet. I stedet for å vinne gjennom at man har like symboler på rad og rekke, blir det her gevinst om har like symboler på hjulene. Disse kan ligge hvor som helst, og man følger som sagt ingen gevinstlinjer. Antall måter å vinne på? 243 selvsagt!

Wilds

Robothodet med Wild, erstatter alle andre symboler i Alien Robots. Eller nesten alle, Scatter-symbolet går det faktisk ikke an å erstatte. Sagt på en enkel måte, Wild-symbolene betyr penger, siden de kan trå inn i manesjen og ta plassen til et hvilket som annet symbol og dermed øke gevinstmulighetene betraktelig. Rene gullgruva i verdensrommet!

Sticky Wilds

Får du et av de ettertraktede Wild-symbolene i Free Spin-modus, fester dette seg der det landet og blir med også på neste spinn. Ikke nok med det, men disse innpåslitende symbolene sprer seg som pesten (på en bra måte) og fester seg på hele hjulet de først landet på. Sticky Wilds er en bra, bra ting med andre ord.

Scatter-symboler

Får du minst 3 UFO-er på hjulene, får du Free Spins. Scatter-symbolene virker på den måten. De trenger ikke ligge på rad, og det gjør det jo enda bedre.

  • 3 Scattersymboler = 10 Free Spins
  • 4 Scattersymboler = 20 Free Spins
  • 5 Scattersymboler = 50 Free Spins

Får man enda flere Scattersymboler (3 eller flere) i Free Spin-modus, vinner du Free Spins på nytt.

Alien robots på Mobil / Nettbrett

Netent befinner seg i fremtiden og lar teknologien tale. Her er det ingen hindring om du bruker nettbrett eller mobil. Det funker som olje på tannhjul. Så om du sitter i et romskip på vei til mars, så er det kun dekningen det står på, for mobilen du har med på reisen holder i massevis.

 
 
Spill for Ekte Penger
 
 
1
Åpne Casumo Spillerkonto
2
Få  Opptil €1200 Bonus og 200 Free Spins
3
Ha det Gøy
 
 
Gå til Casumo